2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@karar Hocam Kasım ayı dedi Haydar Bey.Bilmiyorum kpss sonrasına da alım olsun ama öncelik şu puanları kullanalım.
-
@zenginmemur takipteyim:) vdk büyük ihtimal covid dolayısıyle bekliyor , nasip .
-
Arkadaşlar İbrahim Uslu iki ilanda çok rahat bir şekilde öğrenir.Sgk ve mali hizmetler bizim için ikiside yüklü alım.Lütfen İbrahim Usluyla kim irtibata geçerse ilk ağızdan sorsun.Kimsenjn bekleyecek hali kalmadı.Her yıl sinava giriyoruz A grubundan listeler hep ayni kisiler.Bu kadar aday 90 ustu alamayacağına göre bizlere yüklü a grubu ilanları lazım
-
@zenginmemur banada bilmiyorum dedi
Net olan sınav önündeki engel covid . Bakandan çıktı onay var tamam:) benim için önemli olandı sonuçta . -
@karar inşallah ablacığım ama kpss öncesi olmasın mı yani?
-
@zenginmemur bence 1 ayda her şey olsun bitsin:) kara göründü du bakalım allah kerim .
-
@karar genelde mali hizmetler sınav tarihi Kasım ve Mayıs olmuş.
-
@zenginmemur anlaşılan ösym ramazanın bitmesini bekleyecek bu süreçte inşallah vaka sayıları düşer.
-
@karar bilgi için teşekkürler hocam
-
@papatyaçayı önemli olan osymnin sınav takvimine mhuy sınavını eklemesi.Kesin sonuç almadan erkenden sevinmemeliyiz.Suan hala top Maliye Bakanlığında Haydar Bey öyle söyledi.Ösymye yapacaksın bu sınavı dediği an olay bitmiştir.Maliyenin içinden hala gelmiyor demekki.Bastirmaliyiz.Ilan gelsin ben ertelenmesinede razıyım.
-
@zenginmemur doğru haklısın , nasip bakalım ama isteseler haziran temmuz ve biz boşuz engel olmaz yani yapabilirler:)
-
@papatyaçayı işte osym belli tarihi erteleyebilir.Daha yasaklar geleli 2 gün olmuş.Yani onay izin süreci bugün mü oldu?Evet beklemek bizim işimiz olmuş.Sgkdanda haber yok
-
@zenginmemur yapacağın tek şey sakince beklemek bu işler üst makamların işi karışamayız kuzum ne dicez kötü bir zamanlama oldu hatırlarsan ocak sonu bakan yrd değişti oda kısa olsada süreç uzattı önemli olan bakan kestirip atmamış kendini yıpratma olur mu az sabır du bakalım .
-
@zenginmemur ÖSYM yi sıkıştırmamız gerekiyorsa ÖSYM yi Bakanlığı sıkıştırmamız gerekiyorsa bakanlığı sıkıştıralım arkadaşlar en azından takvimi olsun.Vmy gibi belirsizlikte kalmasın veya toz olup uçmasın, bence üstüne gitmemiz gerekiyor
-
@mkilic Hocam sizde arayın o numarayı.Şimdi şöyle terslikler var.Ösym ağustosta bizim kpss a yi yapacak bir erteleme yok.Bu sınavı niye yapmasın ya da tarih belirlemesin.Demekki hala küçük pürüzler var.Zaten Ağustos sonrasına kalması demek işlerin iyice karışması demek.
-
Arkadaşlar bu yıl değişelim artik.Hicbir duyumun peşini bırakmayalım.Eli kulağında diyeli 2 yıl geçti ve 1300 kadro alabildik.Şimdi mali hizmetler sınavı osym iptal etmiş denilmesi sesimizi kesmesin.Haydar Bey osymyi sıkıştırın dedi.Bu mhuy sınavı kaymakamlik hakimligin benzeri sınav formatında.Önemli olan sınav tarihlerinde görmemiz başvuruların alınması.Yani ortada fol yok yumurta yok ösym mecbur yapar önemli olan twitterda gerek kurum aramalarında belli etmeliyiz.Kuru kuru şu an herkes mülakata hazırlanıyor.Ve sans yüzde 25.Ilan gelmezse daha çok bekleriz elimizde puanlarla guy ortada artık çok ilan gelmesi lazım.
-
@zenginmemur osym baskani halis aygunu etiketleyerek etkinlik yapabiliriz bence
-
@karar hocam 500 mhuy icin iyi degil mi 4 kati mi cagiriliyordu insallah yaza dogru salgin azalir ilan gelir kpss den once
-
@rabia89 Önceki senelerde hep 20 katı çağrılmış.
-
@rabia89 Mesajımı değiştiremediğim için tekrar yazıyorum. 2014 yılında 331 kişilik ilana çıkmış, 6620 kişi sınava girmiş.