ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Gemis olsun ustadlar yeni gelen kararname ile hicbir degisiklik yok yola devam
-
Madde 428 aynı herşey degismemis
-
Ama teftiş ve bizim için birlikte olarak 375 sayılı madde 24 e göre diyip birlikte saymis ? Varmı bir durum
-
@paretowilfredo bu saatten sonra bekleyecek bisey kaldi mi ustad? Durum ayni durum eski duzen devam?
-
madde 799 un f bendi kimi ilgilendiriyor.
-
bundan sonra müfettişlerle birleşme gibi bir şeyin olmayacağı malumunuzdur. 3600 ek gösterge için bir beklenti olabilir.. 3600 ek gösterge için yapılması gereken mevzuat değişikliği hangi kanunda öngörülmesi gerekir? 2 nolu "GENEL KADRO VE USULÜ HAKKINDA CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ" geçici madde 1'de öngörülen cetvellerdeki kadrolarda mı bir açıklık getirilmesi gerekmekte acaba?
eğer öyleyse 6 ay içerisinde cetvellerdeki kadroların netleştirilmesi gerektiği yazmakta.. -
Birleşme Sesleri , sessizliğe mi gömülüyor ???
-
@optimus malesef gömüldü bile hocam
-
Evet, dağılabiliriz arkadaşlar
-
@paretowilfredo üstad kanunda artık nerede kime bağlı çalışacağımız yazmıyor, yönetmelik dışında yazan bir yer var mı denetmenlerin kime bağlı ve nerede çalışacağını?
Yönetmeliği de başkanlık değiştirebilir olduğuna göre grup başkanlığı ihtimali görünüyor mu sizce ufukta -
Arkadas biz de umut etmekten bikmadik ha :)))dahasi biseu yok arkadaslar olsa olsa diye diye 3 haftayi devirdik hersey duzene oturuyo biz hala ucuk acik cevaplar bekliyoruz :)hakkimizda hayirlisi degisen bisey yok calismaya devam
-
Bir analiz hazırlıyorum dostlar. Biraz yoğundum ve biraz da sağlık sorunum var, az toparladım gibi şu ara bakacağım ilk fırsatta.
-
@paretowilfredo geçmiş olsun dostum
-
@paretowilfredo geçmiş olsun üstad
-
Dostlar söz verdik ama geciktirdik kusurabakmayın. Hiç sevmem verdiğim sözü tutmamayı, o nedenle bir haber vereyim dedim dostlar. Bu ara çok sey ust uste geldi. Hastalıklarla uğraşirken bir de kaza gecirdik olanlarin ustune. Bizde bir şey yok sukur. Insallah en kisa surede bu konu ve diger konularda calismalar yapacagim. Dualarinizi eksik etmeyin dostlar.
-
@paretowilfredo her seyden once can sagligi hocam cok gecmisler olsun allah korusun sizleri
-
@paretowilfredo Geçmiş olsun hocam
-
@paretowilfredo geçmiş olsun üstad
-
@paretowilfredo geçmiş olsun üstad.Allah korusun.
-
Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin