ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@paretowilfredo ustad kurum icinde konusulan birseyler varmi surece dair
-
Aynen varmıdır bir haber acaba
-
Cb kararnamesinde çsha bak rehberlik ve teftiş başkanlığında müfettişin görevi olaram kayıt dışı istihdamla mücadele yazılmış bu önceden sgk müf ve denetmeninin görevi değil miydi sadece
-
@deüdem değildi, iş müfettişlerinin de görev alanındaydı. yalnız anlayamadığım nokta şu oldu iş teftiş ve denetim hizmetleri birleşip rehberlik ve teftiş olmuş ama meslekler birleşmiş mi onu anlayamadım
-
Kadro farklı ama aynı çatıda olduğu söyleniyor
-
Üstadlar şahsen; ic denetim adina birseyin degismeyecegini sadece unvan degisikligi olacagini ozluk icin iyilestirmelerin ise uzun vadede yapilacagi kanaatindeyim.yani mevcut duzen devam edecek adimiz ha tasra uzmani olacak ha calisma sosyal hizmetler ve aile bakanligi uzmani.
-
sgk teskilat yapisini duzenleyen yani 5502 ye degisiklik getirecek yeni cb kararnamesini bekliyoruz. bu konuda duyumlara ihtiyacimiz var artik
-
www.kaysis.gov.tr adresinden teşkilatlanmaya bakabilirsiniz.
-
Yok mu somut haberler
-
Dün bir abi vasıtasıyla beştepete de bi bürokrata sordurtma fırsatım oldu. Evet birleşimle ilgili bir çalışma var ama kesin değil dedi.. Bu birleşme işinde kendi kendimize gelin güvey olmuyoruz tekrar anladım.
-
@torpil-siz yok kardo yok . somut bir haber yok
-
Ustadlar biz ugrasirken; merkezdeki uzman ve uzman yardimcilarina teftis yetkisi verilip harcirahlari mufettislerle esitlenmis bile.
-
Bunun dayanağı varmı eminmisiniz ?
-
@torpil-siz memurlar net haberi ustad bakabilirsiniz
-
@paretowilfredo üstad dernek hareketlenmiş diyolar gelişmeler varmış nedir son durum?
-
@stat91 bu da çok enteresan bir durum. Acaba unvanlarda da mı değişikliğe gidecekler ?
-
@sayıştay 3600 maas artisi ve baskanliklar konusulmus ustad ciddi deniyo
-
@sayıştay unvan denetmen olarak kalinacak denmis ustad
-
3600ek gösterge 2000 makam taz. Ve grup başkanlığı kabulüm müfettişlik ve denetçilik onların olsun bence hak bu
-
@drago, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
3600ek gösterge 2000 makam taz. Ve grup başkanlığı kabulüm müfettişlik ve denetçilik onların olsun bence hak bu
Şu aşamada unvan değişmeden, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile "Denetmen" kadrosuna 3600 ek gösterge ve Makam Tazminatı verilemez, denetmen kadrosuna bunların verilebilmesi için 657'nin değişmesi gerekiyor ki bu da CB Kararnamesi ile yapılamaz Meclis'in Kanun ile yapması gerekiyor, kısaca çıkacak olan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3600 ve makam tazminatı alabilmenin tek yolu kararnamede açıklanacak olan SGK'nin yeni teşkilat şemasında denetmenlerin "Denetçi", "Müfettiş" veya "Kontrolör" gibi unvanlara geçmesi gerekiyor. Denetmen olarak kalınırsa Meclisin 657'de değişiklik yapmasını beklememiz gerekir ki bu da 6 aydan önce olmaz.