ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@karamamba farkındayım, ben ne olmasını beklediğimi söyledim nasıl olacağına dair birşey demedim
-
@drago, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@karamamba farkındayım, ben ne olmasını beklediğimi söyledim nasıl olacağına dair birşey demedim
Yani bence Derneğin 657'de değişiklikten daha çok unvan değişikliği için uğraşması gerekiyor(du), şu aşamada 657 nin değişmesi beklenmeyip Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile "kontrolör" veya "denetçi" unvanı verilip grup başkanlıkları kurulabilir(di). Umarım çabalar bu yöndedir.
-
@stat91 bizde dernek uyesiyiz. hareketlenme falan duymadik kardeş
-
@doktorcino üstad 3600, maas artisi ve grup baskanliginin resmi gazetede yakinda olacagini isittim?
-
@karamamba umarız
-
1 nolu cb kararnamesi madde 89da calisma meclisi kuruluyor bakanlikta. a maddesinde kimlerin bu mecliste oldugu yaziliyor. burada dikkat cekenler : sosyal guvenlik kurumu baskani, sosyal sigortalar kurumu baskani, esnaf ve sanatkarlar ve diger bagimsiz calisanlar sosyal sigortalar kurumu genel muduru. bunu okuyunca sgk tekrar eski yapiya mi dondurulecek diye insanin aklina gelmiyor degil. ne dersiniz?
-
Üstadlar bölge müdürlükleri ve grup başkanlıklari farkli seyler mi?
-
@paretowilffredo üstad bir gelişme mevcut mu
-
@paretowilfredo üstat yok mu bir gelişme ?
-
@deüdem bu hesap gerçek hesap değil.
-
@efe haydaa gene mi karıştı doğrusu ne hocam
-
@deüdem hocam bu başlığa çok yazmak istemiyorum. konu hakkında çok az yazıldığı için millet heyecanla bakıyor(ben de dahil). @paretowilfredo doğrusu bu
-
Kurumda çalışan arkadaşlar neden bu kadar sessiz ? Olumlu ya da olumsuz bir duyum kulaklarına elbette gelmiştir.
-
@optimus malesef kardeşim dışardaki Kişiler konuyla ilgili ne kadar fikir sahibi ise içerde olan bizlerde ancak o kadar fikir sahibiyiz.. Tek yaptığımız işlerimizi yapmak ve sürecin sonunu beklemek.. Hiç kimse hiçbirşey bilmiyor..
-
@hayalimsgk Ee beyefendi kayıtlar noldu? :))
-
@paretowilfredo hocam senin kulağına gelen birşeyler oldu mu ?
-
Dostlar tüm gelişmeleri bir adaya getirdiğimiz haberimizde hemen her noktaya temas ettik;
Bir çok duyum var konuyla alakalı. Ancak kesin olan bir şey varsa nerdeyse kimsenin net bilgisinin olmadığıdır. Bir çok yetkili ile temas kurduk istişare ettik ancak kimse yeni teşkilatlanmanın nasıl olacaği hakkında nokta atış bir bilgi sahibi değil. Dolayısıyla personel rejimi konusunda da bir belirsizlik söz konusu. Net bilgiler geldikçe paylaşacağız.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz üstad bilgilendirdiğiniz icin...ancak cok buyuk bir sessizlik hakim, elde var sıfır durumu sanki..şahsımca hicbirseyin duzelmeyecegı var olan duzenin devam ettirileceğine inaniyorum.istediklerimiz ise cok ilerde 657 ile olabilir.ki iyi birseyler olsa mutlaka duyulurdu diye dusunuyorum su saate kadar ki ayin 15 ine kadar 3600 oldu diyen ustadlarimizi cok duyduk
-
@paretowilfredo kayıtlar incelendi tutanak tutuldu geçersizlik yazıldı yemek ücretleri için ek bildirge istendi Üstad
-
Yeni kararnameler gelmiş sıcak sıcak