ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Cb kararnamesi yeminle hemen sonra çıkacak akşam. merhaba netleşir bu iş
-
@Baumol üstad herkes müfettiş olursa kim taşra uzmanligi yapacak ?
-
Tasralardaki denetimi kim yapacak yani?
-
@drago C.b kararnamesi CByemininden hemen sonra çıkacak, akşama netleşir bu iş hızlı yazacağım diye oto düzeltmenin azizliğine uğradım kusura bakmayın
-
@baumol 9. promosyon olarak atananlar olarak çok şanslısınız hocam
-
@drago tüm her şey çorba oldu
-
@kuşçubaşıeşref aman hocam erken gol sevinci olmasin
-
Üstadlar dünkü bakanimiz Efkan Ala nin konusmasina gore ve su duzenlemelere bakilirsa sadece ünvanimiz degisecek,gorev yerleri bagli olunan yerlerde devam edilecek özlükde de bir degisim söz konusu olmayacak saniyorum
-
Taşra uzmanlarına denetim yetkisi maddesinin öylesine koyulmadığını düşünüyorum . Ve bu madde neresi için koyulmuştur diye düşününce Sosyal Güvenlik Demetmenlerinden başka aklıma bir şey gelmiyor. Sanırım aynı haklar ile taşra uzmanı olarak devam edilecek . Hayırlısı
-
@kuşçubaşıeşref Yok bence taşra uzmanı olucaz kardeşim şanslı olunacak bir şey yok
-
@baumol ya batiyor ya cikiyoruz dostum.hayirlisi olsun bakalim
-
@paretowilfredo ay batıyoruz demeolmasın lütfen çünkü:( hiç hazır değilim bu kadar yaklaşmışken
-
@paretowilfredo hocam size yakin gelen ihtimal hangisi acaba ??
-
Bende de denetmenlerin teftise yetkili uzman yapilacagi kaanati dogdu. Muhtemelen ozluk haklarimiz da degismeyecek
-
@baumol denetim yetkili taşra uzmanları, defterdarlık uzmanı özlük hakkı ile, hiç olmadı be karşim:/
-
@kombassankoma Altın kapılarımız kan oldu Tayfun
-
denetmenlik hangi madde ile kaldırıldı? madde 88 in hangi hükmü ile kapanmış oldu acaba?
-
@camouflage 5502 nin 27. maddesi yürürlükten kalkmış.
-
@kuşçubaşıeşref akşama herşey netleşir hocam şimdi başka işler ile meşgul olmak en güzeli
-
@gök-kız 9. Promosyon dan elenen biri olarak sevinç nedir nasıl bir şey bilmiyorum