ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@conmaynard valla özlük hakkı değişmeyecekse etikete takılmanın anlamı nedir ki
-
@sacred123 hocam malesef durum ünvan değişikliğinden daha vahim olur eğer denetmenler taşra uzmanı yapılırsa.Bu durumda 3600 ek gösterge isteğimiz dahada imkansız hale gelecektir.
-
Bu gece belli olur mu arkadaşlar?
-
Zehra Zümrüt Selçuk yeni bakan oldu
-
Pek bir bilgi yok hakkında üniversitesi neresi acaba
-
-
O değil de bizim bir c. kararnamesi vardi yayinlanacak? o iş ne oldu
-
@paretowilfredo sağol dostum bilgilendirici olmuş şimdi KHK bekleme zamanı
-
C. Başkanı açıklama yaparken 1 nolu kararnameyi yayınladık dedi ama 703 nolu khk yayınlanmıştı.. Gece yayınlanır muhtemelen yani yayınlanması gerekiyor yoksa yarın ünvansız şekilde işe gideceğiz denetmenler olarak
-
@serhats, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Zehra Zümrüt Selçuk yeni bakan oldu
Twitter adresini göremedim ben ama yok mu acaba..
-
@serhats yok sanırım hocam henüz ama muhtemelen yakında açarlar bir tane.
-
Cb kararnameleri yayinlandi. hizlica inceledim. olumlu bir gelisme goremedim bizle alakali.
-
Üstad bizler ne olacagiz:)) teftis altinda mufettis mi denetci mi yoksa denetleme yetkisi verilen tasra uzmani mi? Ne sekilleniyor sizce @paretowilfredo
-
Sigorta denetleme uzmanı diye birşey var eklerde
-
@torpil-siz bizimle ilgili değil o maliyeyle ilgili Hocam
-
Maliye de sigorta uzmanı ne arasın ki ? Sigorta aktüeri var oda istatistik için olacak muhtemelen en mantıklı bu görünüyor bizim için düzenleme bu olmuş galiba
-
@torpil-siz https://m.hazine.gov.tr/File/Index?id=49771DF7-78AA-4283-8B18-E854CBF16CAE al kardeşim yıllardır SDUY adı altında hazine tarafından alım yapılan bir kadro o. Biliyoruz ki söylüyoruz.
-
@hayalimsgk anladım hocam ben yanılmışım o zaman sory:)
-
@torpil-siz hazinede sigorta denetleme uzmanları var hocam.
-
Benim kabaca anladigim csha bakanligi rehberlik ve teftis kurulumda is mufettisleri ve denetciler ayri olarak gorev alacak yani birlesme olmamis.
- Kararnamedeki cetvellerden de sgknin rehberlik ve teftis baskanliginin kaldirilmadigini anliyoruz.
Yani toplu bir birlesme olamamis gibi. Artik 5502 bekleyelim. Denetmenler ve sgk mufettislerinin hala birlesme ihtimali olabilir. Olmayadabilir.