ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Arkadaşlar sadece şunu düşünmenizi istiyorum: Biz kendi aramızda şu tartışmaya dahi bir son veremez iken, İdari Hakimlik sınavı için kota uygulamasının kaldırılması noktasında nasıl hak iddia edebiliriz? Hukuk mezunlarını nasıl ikna ederiz?
-
@basol477 gecebildigin adam akilli zorlayici bir sinav gostersene? Gosteremegzsin, cunku zorlaninca yapamadin hep basarisiz oldun. Ona buna hakaret. Girdigin sinavlarin cogunu gecemedin, adam akilli sen iyilerin yaristigi hic bir sinavi gecemedin, gelip ona buna artistik yapamazsin. Gecebildigin sinav ancak kolay yapilirsa vmy, kolay sorulursa test seklinde yapilmis bir sinav disinda hicbir basarin yok gelip burada ona buna artistik yapiyorsun. Senin girdigin o sinava girmedim ilgi alanim degil. En tahrik edici benim, cunku sende biliyorsuncogu sinavdan elendigini, en iyi sinavlarin hicbirini gecemedigini, sende biliyorsun basarili olamadigini ve basarisiz oldugunu bilmene ragmen seninle ayni konumda olan insanlara gelip burada bir meslek sahibi oldugun icin burada caka sattigini. Senin buradaki insanlardan pek bir farkin yok artistik yapamazsin haddini bil. Ve sunu unutma buyuk insanlar ideallerin, ufak insanlar senin gibi ozluk hakkinin pesinde kosarlar.
-
@basol477 Hocam yukarıda arkadaşa denetçi ile müfettiş arasındaki farkı bilmiyorsun demişsiniz,madem ikisi farklı neden facebook bionuzda aspb Denetçi yardımcısı(Müfettiş yardımcısı) yazdınız? Sizin ünvanınız denetçiyken neden müfettiş yazıyorsunuz bionuza?
-
kabadayılık yapılacak ortam değil burası genel olarak fikirlerinizi belirtmişsiniz sizinle farklı düşüncede olanlarda fikrini belirtmiş bundan sonrası benim babam senin babanı döver şeklinde gelişir mantık süzgecinden geçirilip yorumlar yapılmaya devam edilirse daha sağlıklı olacaktır sizi hedef göstermiyorum genel yazıyorum
-
@pow3rtech benı ne kadar cok tanıyormussun ne kadar cok takıp etmıssın bılader aferın sana demek kı cıdden ıcıne oturmus benım yaptıklarım ya da yapamadıklarım vallahı sana guluyorum sadece gıt bos ıslerle ugrasma allah askına bır seylerı basar o zaman konus sonra egocu dıyorlar deyınce de. senın gıbı bos adamlar gelıp atıp tutuyor her seyı kucumsuyor mıleltın yaptıklarını yapmadı dıye sallıyor sonra bız yorum yazınca egocu oluyoruz ne kadar bos adamsın ya neyse senı engelleyım de kurtuluyum yoksa bos bos konuscaksın ben de sana cevap verıp vaktımı harcayacam
-
@conmaynard cunku suan bızım kurum denetım hzımetlerı 2011 de teftıs kurulu ıdı. ozluk hakkı ve yaptıgı ıs dahıl her seyı aynı fark ıse mufettısı cumhurbaskanı atıyor 3 lu kararname ıle atanıyor denetcıyı ıse bakan dırek atıyor parantez ıcınde yazmamın sebebı ıse suan kurumumuzda bakan dahıl herkes mufettıs dıyor denetcı kadrosunu pek bılmıyorlar ve 2 farklı kadro varmıs gıbı sanıyorlar boyle sanılmasın dıye.
-
@conmaynard ama yukardakı arkads ben mufettıslık ıstemıyorum en azından aspb denetcısı yapın dedıgı ıcın daha ne ıstedıgını bılmedıgı ıcın de o yazıyı yazdım yazıları okursanız gorursunuz
-
Yahu arkadaslar neden bukadar teknik bir konu yuzunden birbirinizi parcaliyorsunuz? Birlesme olsada olmasada size sormayacaklar. Ekmeginize bakin siz. Neticede siyasi karar alma mekanizmasi icinde yer almiyorsunuz. Olayi kisisellestirmenin karsilikli atismanin anlami yok bence.
-
@lion arkadas meslegi sahiplenmis hocam, kimseyi almam diyor
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@rterdogan ilk defa yazinin tamamini okudum anladim.ki cok yerinde karar vermisim diger yazilarinda kim.bilir neler sacmaladin. Daha da okumam. 3 kere kazandim yalan atiyorsam allah benim belami vetsin ama eger kazandim da sen bana iftira atiyorsan allah senin belani versin. Bos bos muhabbet ediyorsun sana her dedigim sozun arkasindayim sen tam bir yalancisin cahil bos bir adamsin kiviran bir embesilsin. Cesaretin varsa faceden yazarsin kimsin necisin goruruz orda tartisiriz burayk daha fazla sacmaliklarinla doldurma!
-
@basol477 arkadas yazdiklarimi okumuyorsunuz yazmssn benimkileri okumamssn. Hem ben nerde dedim mufettis olalm diye? Denetci dedim..
-
@rterdogan cakma erdogan saka gibisin yemin ederim. Yukarda yazdigim her seyi o kadar net sekilde kanitliyorsun ki. Helalolsun neyse daha fazla sana zaman israfi yapmayacam muhtemelen 7.prosun 8 ve 9 a sordum arkadaslara bu kadar bos bizde yok dediler. 7. Prolar alinmasin genellemiyorum ama bu sahis arastirdigim icin oyle dediler. Mert olamadigi ivin gercek ismiile de yazamiyor. Hadi sana bos muhabbetler cakma erdogan!
-
...
hamburger go home
yaşasın köfteler
bütün köftecileri Türkiye’nin
birleşsin,ya allah
iyi olur inşallah...
https://www.youtube.com/watch?v=aiQ6w-tGNRs:))
-
@basol477 Hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@rterdogan Hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Şu son mesajlara kadar tartışma hararetliydi fakat bu kadar ağır hakaretler edilmemişti. Tartışabilir birbirinizi suçlayabilirsiniz hatta basit hakaretler de ağzınızdan çıkabilir ama küfür boyutunda hakarete varamaz. Şu an sadece yazıları kaldırdık, aynı seviyede devam edilirse kim olduğuna bakılmadan forumdan uzaklaştırılacak. Birbiriniz ile sorununuz var ise özel mesajlaşmayı kullanabilir veya farklı kanallardan iletişime geçebilirsiniz, kimse sizin birbirinize ettiğiniz küfürleri okumak için girmiyor foruma.
Farklı fikirlerde insanlar tartışsın, fikir alış verişi olsun, farklı bakış açıları anlaşılsın diye var forum ortamları. Bu niyet ile bu başlıkta veya başka başlıklarda gezen insanları kişiselleşmeye varan tartışmalarınız ile rahatsız etmeye hakkınız yok. Lütfen bizi de zor durumda bırakacak şeyler yapmaktan vazgeçin. -
Bir çok başlıkta da dile getirdim bir kez daha yazacağım. Aday olduğunuz işlere bakın yaptığınız hareketlere bakın. Bu seviye ile mi A kadro memuriyet talebindesiniz, bu seviye ile mi bürokrasiyi yöneteceksiniz. Bir şey yazmadan önce ben kimim, ne olmaya çalışıyorum diye bi kendinize sorun. Bu mu benim seviyem, bu mu benim bilgi birikimim deyin kendinize. Kaç yaşında insanlar, ne kadar bilgi birikime sahip burada birbirlerine basit mahalle ağzı ile hakaretler edip tehditler savuruyor, bu konuyu artık önce kendi iç dünyalarınızda çözün rica ederim.
-
Hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Başolu grubtan hatırlarım iyi birine benziyordu. Mesleğe girince piyasan baya çekildi.Şimdi birleşme olunca kendisine birşeyler dokunmuş ve piyasaya girmiş. Gruplarda çok para kazandılar. Neden mesleğe girdikten sonra guy vs etkinliklerinde görünmedin ve şimdi niye buradasın. Ben şunu anlarım menfaat varsa piyasadasın.