ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@paretowilfredo gecmis olsun:( Allah esirgemis:(
-
@paretowilfredo
çok geçmiş olsun dostum.. -
Gecmis olsun üstad @paretowilfredo peki kisaca soylerseniz tamam mi ileri vadede devam mi ozluk icin beklemeye?
-
@paretowilfredo üstadım çok geçmiş olsun Allah korumuş
-
Üstadlar ne oldu kestik mi umudu tamamen yakin vadede ??gruptan ses cikmiyor
-
içerik kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo ne dersiniz ustad cuma gunu 100 gunluk program aciklacanakmis bize de3600 verirler mi? Bi gelisme soz konusu mu
-
@stat91 umut fakirin ekmeğidir deyip hala beklenti içerisindesin. ben artık bu konu ile ilgili hiçbir gelişme beklemiyorum kısa vadede
-
@efe teşhisin kesinlikle dogru üstad hayirlisi diye bekledim :))
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı? Grup baskanligi ya da ek gosterge ?olursa sizce ne zaman olur?
-
Bir iki ay önce her gece resmi gazeteye bakıyorduk simdi hayalet kasabaya dönmüş buralar. Herkesin hevesi kaçtı heralde.
-
@tüpçüü kendi adima artik birsey beklemiyorum üstad, bu sessizlik de birseyin degismeyecrgi yonunde bence
-
Merhaba dostlar. Son duyumları paylaşmak istedim.İletişim kanalları sağlam olanlar lütfen teyit etsinler. İş teftiş atamaları geçte olsa gerçekleşti. Temmuz ayında maliye ve açsb kararnameleri bekleniyor. Maliye ve Açsgb kararnameleri bakanlık birleşmelerinin uygulama sonuçlarını görülmek istendiği için bekletildi. İş teftiş ve aile denetçileri için birkaç unvan vardı çalışma ve sosyal hizmetler müfettişi unvanı ağır basıyor. Son dakika değişikliği olmazsa sgk denetmenleri için kararnamede grup Bask. ifadesi geçecek esasları kurumun çıkaracağı yönetmelikle belirlenir hükmü konulacak. Maliye de taşra teşkilatı birleşiyor. Vergi denetimi gib te olacak unvan aynı kalacak. Kararnamelerin gecikip gecikmemesi adına tek handikap kabine değişimi bekleyip görelim
-
@dinatale sgk denetmenlerine 3600 gelme durumu mu var ozaman
-
@badboysimsek 3600 yasa taslağı ile kararnameler birbirinden bağımsız ve alakasız konular. Biri meclis diğer CB uhdesindeki konular
-
@dinatale Hocam bu vaziyet guy alımını nasıl etkiler ?
-
@paretowilfredο ustad var mı bir malumatınız bu duyumlarla ilgili.
-
@tüpçüü Sgk ve Açsb ye dair hiçbir gelişmeyi son ana kadar muteber saymam dostum. Beklemek gerek.
-
Konu nereden nereye geldi, bir de rotasyon çıkardılar üstüne çok ilginç gerçekten
-
Evet 3600 olayı bekleniyordu Denetmenlik için o da yalan oldu.Birlesme konusu da kapanmış görünüyor.