Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@anonimus Hocam formalliğe ilişkin çıkarımlarınız için teşekkürler
-
..........
-
Genelde sadece 13 kişi mi mülakata kalmış? Şu an şoktayım...
132 kişi girmemiş, 19'u da yabancı ile girmemiş. Puan ortalaması hesaplanan 309 kişiden ilk 92'sini seçseydiniz ya... Keşke liste kaldırılsa da çan yapılıp pazartesi bir daha açıklansa... 112 kişi de Yabancı dilden baraj altı kalmış. Hadi yabancı dil test diye 309-112=197'ye kişiye çan yapılsa ilk 92 kişi mülakata kalsa nasıl da güzel olurdu...
İktisat iyi geçmemişti ama yine de 60 puan cepteydi, 40'a inanamıyorum. İktisattan kıyım yapılmış resmen. 13 kişinin üçü zaten başka kurumlarda işe girmeye hak kazanmıştı. Bu çan yapılmış hali mi? Hala şoktayım... Tüm puanlar beklentimin altında... Ayrıca Türkiye birincisi olup Ulaştırma Bakanlığı'nı kazanan kişi İktisattan nasıl 65 almış şaşırdım...
-
hukukta da 17 de bırakılmış
-
..........
-
Bilişimden basarili olan yok, ne kadar sacma yaa senin elemana ihtiyacin yok o zaman nedir bu yaa
-
böyle vicdansızlık olmaz . Kendim işletme yüzünden giremedim diye üzülürken şu vatandaşın 58 ile kaldığını görünce ona üzülmeye başladım. Anlaşılan kamuda tasarrufu ilana çıktıkları sayıdan daha az kişi alarak yapacaklar.
-
Bu ne ya resmen mahfetmisler bizi. Hukuktan tüm sorulari emin olarak yapmama ragmen 57 de birakmislar. Yaziklar olsun ya hic bir kuruma ve sinava guvenim kalmadi bu nedir ya beklememize yazik
-
Sınava girmedim ama her listede gördüğüm 2-3 kişi var maşallah zehir gibiler.listeye giremeyen arkadaşlara da geçmiş olsun başka sınavlarda yüzünüz güler inşallah
-
Ben su an şoklardaym.çanı geçtim her şeyden puan kırmıslar.13 nedir ya
-
Kiyim yapilmis arkadaslar ben de bekledigimden dusuk puanlar almis bulunmaktayim min belirledigim puanlarin altinda gelmis. Dediginiz gibi bari giren kisilere adaletli olunsaydi. Boyle issizlikte azcik kisiyi mulakata birakiyolar. Emekler cop
-
@Blgsyr_muh deli gibi eleman lazım bilişime
-
Bari mulakata kalan arkadaslari alsalar demekten baska care kalmiyor
-
Bu ileti silindi! -
Kurumun uzman ihtiyacı bu kadar çok denirken bu kadar kıyım ve az eleman alınması gerçekten tuhaf. Kurum ve sınavı yapan üniversite aynı iken bir sene içinde bu denli farklı iki sınav ve bu denli farklı iki değerlendirme gerçekten tuhaf. Alenilik bu sınav için tek akılda kalan güzel ayrıntı.
-
Kişisel görüşüm , her alandan ayrı taban puan aranması işi bu duruma soktu malesef , bir sürü sevdiğim dostum elenmiş hep
-
Peki mülakatta da 9 hukukçu alınacaktı almıyorum ben diyebilir mi yani 3 kişi begendim diyebilirler mi
-
@vurdugungololsun evet hocam
-
İki kere üzücü
-
@Karl-Marx gerçekten kanım çekildi ve 4 katını geçtim alım sayısı dolmamışken