Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
-
Arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun
-
kazananlar beğene çöksün
-
kaybedenlerin canı sağolsun
-
gerçekten çok enteresan bir sonuç, sadece 13 kişi geçmesine rağmen mülakatta 4 kişi elenmiş (ki bu 4 kişiden birisi bir çok mülakatta başarılı olmuştu.) bu kadar zor bir sınavı aşıp derede boğulmuşlar resmen, yazık olmuş. Kazananlara tebrikler, harika bir kurumda çalışacaklar.
mühim soru ise şu;
YENİ SINAV NE ZAMAN?
-
@JanTinbergen Kurum dediğin böyle olmalı dedirtiyor gerçekten belgeler arasında güvenlik soruşturması istenmemiş.Demek ki her şey tamam.En geç 1 ay içinde başlatacak demektir.
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Anaerkil bir promosyon olmus. Boyle giderse kurumu kadinlar ele gecirir 5 seneye kadar
-
@sımplypassenger mulakattan once istenmisti o belge diye biliyorum. Yani guvenlik sorusturmasi bitmis olmali. Yanilmiyorsam 3 ay surdu degil mi arkadaslar?
-
@posner Doğrudur o zaman hocam .3 ay ya da biraz fazla .Aylardır 20 kişiyi bekletenleri düşününce bu bir başarı diye düşünüyorum.Kazanan herkesi tebrik ediyorum.
-
Ben kaybettim arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum güzel bir meslek hayatı sizleri bekliyor en azından idari ve adli hakimlik sonucu bekliyorum umarım onlardan biri olur dua bekliyorum
-
@odtüsbky Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
o 13 kişiden 9'u alınırsa şaşırmamak lazım diye düşünüyorum...
Tam isabet oldu ama keşke yanılsaydım...
-
@JanTinbergen 2017 kpss hemen sonrası
-
@aliveli her sene sınav oluyor yani hocam anladigim kadariyla demi?
-
Bu konu başlığına artık son girişlerdir diye düşünndugumden bu mesajı yazıyorum arkadaşlar hem sitem hem de öneri mahiyetinde. Bu sınavın sonucunu o kadar merakla ve heyecanla bekliyordum ki yeri geldi forumda sizlerle de paylaştım yeri geldi internet sitelerini dakika başı kontrol ettim . Bize 15 gün gibi bir sure söylendiği için de avukatlık yapmaya başlamadım çalışacagim büro da zor durumda kalmasın diye. Hiçbir işte calismadim zor günler yasadim . Neredeyse 4 ayımı bu sınava göre ayarlamistim. Ama sağlik olsun olmadı . Deginmek istedigim konu su:Kazananlar listesine bakınca başka kurum sınavlarının mulakatlarinda da başarılı olan kişilerin isimlerini görünce inanin çok üzüldüm. Ben bu süreçte hakimligi kazansaydim misal yapacağım ilk iş kesinlikle ilk mesai gününde rekabet kurumuna gidip bir yazı vermek olacaktı hakimligi kazandim diye. Kimsenin hakkını yememek için . Lütfen bundan sonra bunlara dikkat edin arkadaşlar . Amacım kimseyi kırmak değil ama bu gerçekleri de bilin. Her kurum sınavını kazanmak çok güzel bir duygu olabilir ama sizin işgal ettiğiniz listeye girmek isteyen ve hayatını buna endekslemis kişiler olabilir . Neyse benden bu kadar. Kazananları tekrardan tebrik ederim yolunuz açık olsun;)
-
..........
-
..............
-
@khun hocam aglattınız beni ne de güzel yazmışsınız. Eğer sizde böyle güzel bir izlenim yarattıysam ne mutlu bana çok ama çok teşekkür ederim. Çok güzel bir moral oldu tanımadığım birinden bunları duymak. Umarım hepimizin gönlüne göre olur
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza insallah . Hakimlik mulakatina girmeyecektim olsaydı şimdi girmek gerekecek. İsmi farklı sinav listelerinde olan arkadaşlar var umarım onlar da kimsenin hakkını yememistir. Herkes için hayirlisi olsun.
-
Kazananlara tebrikler. Fakat genel alandaki bazı arkadaşlar zaten hazine, kalkınma özelleştirme idaresi mülakatını geçtiler. Kurumlar da artık bu durumu önemsemiyor.
-
15 mayıs