Var bizimde bir hayalimiz?
-
(Gece gece başımı yastığı koydum uyku tutmadı, tavana baktım , acaba bu sene olucakmı , o sene bu senemi dedim )
Buyrun Arkadaşlar herkes hayalindeki mesleği yazsın, geceyi kapatıp uyuyalim... Benim Kaymakamlık.
-
Vmy
-
idari hakimlik dostum. ancak benim
için sanırım bu sene zor. galiba vmy asılıp salacağım idariyi. ama mutlaka bir gün sadece idari çalışarak mutlaka deneyeceğim. -
ilk başta boşuna okudun iibf'yi işsiz kalacaksın diyenlere inat guy sınavını kazanıp ileride yds ile merkezi uzmanlığa geçeceğim!
-
Cocukken okulda herkese ögretmen sorardi hayalinizdeki meslek ne diye herkes doktor ögretmen muhendis mesleklerini sayardi keza bu meslekler genelde sinifin %90 inini kapsardi ben ise o yillarda bile kaymakamlik derdim.
Gercekten boyle bir idealim oldugu icin oldukca da mutluyum bu sene olmasi biraz zor ama insallah birgun olacak. -
@KamuAdayı, içinde söyledi: Var bizimde bir hayalimiz?
idari hakimlik dostum. ancak benim
için sanırım bu sene zor. galiba vmy asılıp salacağım idariyi. ama mutlaka bir gün sadece idari çalışarak mutlaka deneyeceğim.hocam 2 senedir idariye niyetleniyorum benmde gözümun nuru dediğim meskenlerdendir, ama iki senedir nasip olmuyor hazirlanmak, insAllah seneye kpss vs.. herseyi bırakıcam sadece kaymakamlik ve hakimlik..
-
Sürekli bir kurumdaki odaya tıkılıp kalmadığım, o odada günlerin, haftaların, ayların ve yılların nasıl geçtiğini anlamadan çalışmadığım bir iş istiyorum.
Sırasında dağ başında sırasında yurtdisinda sırasında bir Anadolu şehrinde olacağım bir iş.
Mevsimleri sadece yazlık kıyafet uygulamasıyla anlamayacağım, bahar=trençkot olmayan bir iş istiyorum, takım elbiseye mahkum kalmayacağım bir iş.
-
@Pisagor
bu meslekler cidden ayrı çalışma istiyor hocam ya. idaride kota var malum. hukukçu rakipler de var. o yüzden alan puanım fena olmadığı için 1 yıllık kpss emeğimi riske atmayacağım sanırım. bu sene vmy felan asılıp müsait bir zamanda tekrar er meydanında idari için buluşmak dileğiyle... -
@KamuAdayı hocam kaderlerimiz ve niyetlerimiz aynı, bende alan puanimi çöpe atmamak adina hazine sınavlari için idareyi birkere daha rafa kaldırdım, seneye mülakatlarda görüşmek üzere diyelim
-
Amirlere yalakalık yapanın olmadığı, yaptığı ufacık şeyi bire bin katarak anlatan ve her şeyi en iyi bildiğini sanan boş insanların olmadığı bir iş istiyorum.
-
@babanınoglukemal
hocam ütopyanız george orwell ile kapışır düzeyde isteklerinizi kitaplaştırmanızı tavsiye ederim. satar vallahi. en azından iibf tayfa okur -
@KamuAdayı hayallerimizi yazmıyor muyduk
-
@babanınoglukemal
eyvallah hocam şaka yapıyorum benimki de biraz su katmak oldu değil mi? bırakalım bari hayallerinde rahat yaşasın insanlar.
bu ülkenin ütopyaları da kamu hedefleyen üni mezunlarından çıkmak durumunda kalıyorsa sizin suçunuz ne ki -
Zamanında bir çiğköfteci dükkanı açsaydık köşeydik şimdi:)
-
Yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapmayan, üstlerime gammazlamayan mesai arkadaşlarımın olduğu bir iş istiyorum.
-
@KamuAdayı George orwell eserleri tam tersi distopya oluyor hocam gorunce duzeltmek istedim yanlis anlamassan.
-
@heisenbergww
doğrudur hocam hayvan çiftliği aklımda ütopya olarak kalmış. niye yanlış anlayayım yanlışı düzeltmek güzeldir. teşekkür ederim -
Hım bu başlıkta gözelmiş
Var bi hayalimiz ;
Vardı bi hayalimize dönüşmek üzere ...
Teftiş , teftiş , teftiş diyelim yinede .
@babanınoglukemal hocam sizin işle değil insanlarla alakalı sorununuz var gibi geldi -
@karar hocam hayaller birgün gerçek olucak, insAllah gönlünuzdeki meslegi icra edersinz
-
@karar kesinlikle varsa yoksa Teftiş 🖒