2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@muhalba sakin hocam adamlar bi kazandığına sevinsin
-
Sonuclar aciklanmış..herkes icin hayirlisi olsun
-
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, eğer ideallerinde başka kurum yok ise, listeleri henüz açıklanmayan sınavlardan (vmy gibi) guy ve KOSGEBde de feragat ederlerse daha faydalı olur
-
Kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Eğer KOSGEB uzmanlığı pozisyonunu düşünmüyorsanız ve başvurmuşsanız insan kaynakları mail adresine feragat dilekçesi gönderir misiniz ? Duyarlılığınız için teşekkür ederim
-
Başarısız yaziyor bende elektrik elektronik muhendisliginden kazanan var mı arkadaslar
-
benim de olmamis.isletme
-
Kazananları tebrik ediyorum, benim de başarısız yazıyor.
-
Benim de 1.yedek yazıyor başarısız sayıyorum tebrikler kazanan arkadaşlara
-
@blcmert kosgebe ilaveten ysk secim uzmanligi, ve sanayi teknoloji bakanligi uzmanligi sinavlarina girmeyecekseniz feragat dilekcesi verebilir misiniz?
-
@baykuş ben de giremedm hocam siz Ankara ya mi basvurmustunuz
-
@muheem evet izin ve tahsislerdi hocam başarısız mi yazıyor sizde yoksa yemek mi
-
@baykuş yedek mi
-
@schossow99, içinde söyledi: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@muhalba sakin hocam adamlar bi kazandığına sevinsin
Ben gayet sakinim kardeşim,acele hadi yazın diyen olmadı. Sırf yazmak için yazmayın şuraya artık.
-
@baykuş başarısız hocam sizin puan kaç hocam çok merak ettim gerçektwn kim girdi acaba ve mulakatiniz nasıl geçmişti
-
@blcmert KOSGEB için bu ayın 11 ine kadar vakit var.
-
Arkadaşlar kazananlara şimdiden hayırlı olsun. Yedekler bölüm bazında mı belirleniyor başvurulan daire bazında mı?
-
@muhalba sanki 100 kişi aldı RTÜK guy için 100 adam eksildi öyle bir hızla yazdınız ki hocam 1 2 kişinin hesabını burda dakika başı tutacağınıza ders çalışmanızı tavsiye ederim
-
@muheem Mülakatım guzel gecmisti hocam komisyonda çok sıcaktı çıkarken 3 4 defa teşekkür ettiler ama kısmet değilmiş kazananları tebrik ediyorum.bu arada 5 gün içinde yazili olarak itiraz etme hakkınız var sonuçlara çok bisey değişmez ama yinede kullanın hakkınızı ben edicem şahsen genelde eem nin kadroları dolmuyor listeler yayınlanmadı göremiyorum ama muhtemelen buradada dolmamiştir
-
@cannboi hocam kaç puanla başvurmuştunuz?
-
Kazananları tebrik ederim, psikolojiden kazanan var mı? Benim mülakatımda başkan iki kere odadan çıkmıştı ve mülakatım diğer adaylardan kısa sürmüştü, o yüzden kazanamadığıma pek şaşırmadım açıkçası