2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
-
@babanınoglukemal En son 50 yds istememişlermiydi?
-
@onuktekin yok hocam 60tı
-
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri niye yok ya. Bazı ilanlar cidden çok saçma bölüm bazlı ilanlar. Emeğimize üzülüyorum.
-
İlahiyat neden mesela ? Ne kadar ilgili bölümler?
-
2017 alımında arkadaşım girdi Uluslararası İlişkilerden. Bakalım bu sene ben de talibim
-
Bu tarz P3'lü alımlar çok yüksek kapatıyor di mi, 90'lı vs.?
-
Bir önceki RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı detaylarını o dönemin istatistik çalışmasında inceleyebilirsiniz dostlar;
-
@Carpe-Vita Bu ilanda İİBF/SBF bölümleri P3 ile almaz hocam. Bölüm bazlı puan türleriyle alır bence.
-
Hay sizin açacağınız ilanin ya ilahiyatı koymuş çeko yok yeter bunları atadığınız daha doymadılar mı rtük ne yapacak ilahiyatçıyı
-
@churcill rtük gibi bir kurumun varligina sasirmiyorsun da ilahiyatcinin calisacagina mi sasiriyorsun ...
-
@SBF11 psikoloji, sosyoloji, ilahiyat görünce aklım direkt p3'e gitti ama dediğiniz gibiymiş
-
@Carpe-Vita O bölümlerin alan sınavı olmadığı için P3 ile alım yapar heralde bu bölümlere. Ama uluslararası ilişkiler alırken çok yüksek ihtimalle p34'ten alır mesela. Ya da kamu yönetimi mezunu p29'dan alınır diye tahmin ediyorum.
-
Bu alımda direkt mülakat mı var yoksa yazılı sınav da var mı?
-
@Cannboi direk mülakat diye biliyorum
-
@Cannboi yazılı sınavı var hocam
-
@Cannboi pardon mülakatmış hocam rekabetle karıştırmışım.
-
ise yarar bir ilan olacağını sanmıyorum .Her bölümden 2 3 kişi alıyorlar ve kendi puan türü oluyor .Atıyorum maliye 3 kişi alıyor 4 katı mülakata çağrılıyor .maliyede 12.sırada olmalısın .Puanı 90 üzeri olan ve yds 60 olan12 kişi çok rahat bulursun .kaldı ki ilahiyat ve Türk dili bölümü de var .en az 5 kişiyi de ona çık .Ortada bir şey kalmıyor
-
Hukuktan da mı alım yapılmayacak vay arkadaş ya:(
-
@ekeblad Hocam artık ilanların %90ı sadece derece yapanlar için açılıyor diyebiliriz. +100 alım yapan pek kurum göremiyorum ben. Genelde 10-50 arası alım oluyor. Onlar da bölümlere ayrılınca her bölüme en fazla 5-6 kontenjan düşüyor. Artık yerleşmeyi garantiye almak için gerçekten derece yapmak lazım.