İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Aynen valla vmy vazgeçip buna çalışacaktım
İyi oldu hakkımız yanmadı -
@simeranya 70 alan birinin hiçbir şansı yok değil mi min 80 lerde kapatacak gibi
-
@Aslşi vdk nin sınavı ile aynı zamanda olsa belki 90 lari görebilirdi. Ancak 80 mümkün değil şu şartlarda.
-
@simeranya vmy sınavından 1 hafta sonra olması kaça düşürür? Bana göre 89-90 arası kapatır
-
hem müfettişlik hem test sınavı hem de ingilizce yok . yani bulunmaz nimet 90 dahi yetmez bence 91-92 lere çıkar .
-
@kartalyürekli O kadar çıkmaz en fazla 90,50 kapatır kardeşim.
-
@city-of-justice umarım
-
@kartalyürekli Biraz uç oldu ama 90 ile kapatır düşünüyorum. Hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar merhaba
"Adayın askerlikle ilişiğinin ve müfettişlik mesleğini yapmasına engel teşkil edecek
bir sağlık probleminin olmadığına ve herhangi bir kuruma hizmet taahhüdü altında bulunmadığına
dair beyanı."Bu askerlik herhalde e devlet anlıyorum, sağlık problemi kısmını anlayamadım aile hekimliğinden bir evrak mı yoksa yazılı bir beyan ile imza yeterli olur mu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
-
@tomjoad 6 tane vesikalık isteyip bunun için basit bir taahhüt ederim yazıp imzalamamızı istemeleri garip gelse de evet sadece taahhüt edip geçiyoruz. Aile hekimliği vs uğraşmıyoruz. Mülakatı geçenlerden sağlık raporu isterler anca.
-
Hmb müfettişliğinden sonra vundan umudum kalmadı 90 la kalamam herhalde e ne diyim bakanlıklara müfettiş olmuş arkadaşlar buyrun buna da başvurun egonuz zirve olsun iki istanbul havası alırsınız korona var gerçi gitmezsiniz ama gene de başvurun adınızı listede görmeniz önemli
-
@tomjoad askerlik için de belge istemiyor. o da sadece beyan.
-
hm müf klasik olmasına rağmen 91 i gördü o başlıkta da söylemiştim yok hocam o kadar yüksek kapamaz diyenler oldu . gerçekçi konuşunca milletin çalışma arzusunu kırıyor durumuna getiriyolar malesef . bu ilanda 91 leri görecektir muhtemelen . geçen sene il göçü 1 soru ile mülakatı kaçırdıktan sonra anladım ki gerçeklerden korkmamalı bi insan . o zaman da 80 üstüne rahat gözüyle bakanlar vardı 85 le kapamıştı
-
@city-of-justice 90 belki de 89 civarı olabilmesimi öngörüyorum. Ölçüt olarak İBB nin düşmesi ayrıca ilçe belediye müfettiş yardımcılığı sınavı olması ayrıca İstanbul olması birlikte düşünüldüğünde 89 a kadar düşmesi ihtimal dahilinde. Ancak kesin öngörmek yanlış olur
-
@onuktekin hocam başvuru formunda askerlikle ilişiği var mı yok mu tecilli mi falan diye bi kısım var , ayrıca sağlık durumu ile ilgili de var . Acaba diyorum ayrı bi kağıt ile beyana gerek yok mu burada kastedilen başvuru formundaki kısım mı?
-
@simeranya Olabilir öngörülerin isabetli. Hayırlısı artık.
-
@kartalyürekli Evet evet bahsedilen beyan kısmı o.
-
@onuktekin teşekkür ederim
-
@mülakatzedee gecen sene de senin gibiydim 1 puanla 0.5 puanla gitti hatta ve hatta kurumdan aradilar listedesiniz diye sagolsunlar bir sınavla cakisiyordu cunku ertesi gun tekrar arandım bir kişi belgelero getirdi bir kişiyle liste dışı kaldiniz diye haberde aldım. Il göçu 1 puanla kacırdım bunlari neden soyledim gecen sene okadar mükerer insanlar vardı ki her başvuruda onlar bazilarinida biliyorum oysaki nihai listedeler kurumlarda ama yok ismini gorucekler hepsine başvurucaklar cunku neden biliyomusun hocam hayattaki tek başarıları sınavdan yüksek puan almak başka hic bir basarılari yok. Oturup bir çay icsen sohbet edecek iki kelime bulamadan kendini kpss sınavlar konuşurken bulursun. Bu sınavı erteletmişler ellerine sağlık vergi olmazsa buna da gireriz düşüncesi biz sınır puanlılar bekleriz egolarini tatmin etmelerini bekleriz. Benden ne farkları var iki tane fazla türkce cözdüler helal olsun hepsine benden daha cok donanımlılar..
Sayenizde icimi döktüm hocam normalde yazmam böyle ama 1 yildır bu durum cok can sıkıcı olmaya başladı artık onlarda haklı demeyeceğim 1 ay için 4 kurum sınavına girip halen kazanamayacagım sanirım şunada gireyim diye dusunuluyorsa bence bi dönüp baksınlar kendilerine. -
@muhmul5811 kimsenin mülakatı kesin değil. Adil olan sınavın başka gün yapılmasıdır. Aynı gün olsa Vmy iptal olsa bundan da mahrum kalmayacak mıydı insanlar? Gitmeyeceği halde başvuru yapanlar, kendini tatmin etmek için başvuru yapacak olanlar yine başvuru yapacaktı. Buradaki esas sorun mülakatların adil yapılmaması ve hemen açıklanmaması.