İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kartalyürekli Rica ederim
-
@onuktekin @muhmul5811 hocam kusura bakmayın sizi etiketlemişim
-
Başvuru bugün başladı ve başvuru yapan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok iyi olur. Ben de yarın başvurumu yapacağım ben de bilgilendiririm. Askerlik ve sağlık ile ilgili durum için hastaneden rapor almamıza gerek var mı? Yoksa sağlıklı olduğumuza dair başvuru formunda ilgili kısımda belirtmemiz yeterli mi hakeza askerlik için de illa ki e-devlet üzerinden askerlik durum formunu çıkartmamız gerekir mi?
-
@city-of-justice hocam ben cuma günü telefonla sormuştum sadece başvuru formunda diğer bilgiler kısmını doldurmanız yeterli demişlerdi ek olarak sağlık raporu, askerlik belgesi vs. istemiyorlardı. Tabi yine de siz bir arayın sorun
-
@delikupeli Çok teşekkür ederim. Sorarım Beykoz Belediyesine.
-
93.5 ile sınava başvuru yapmayacağım. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaslar.. başarılar dilerim. Umarım diğer arkadaşlar da girmeyeceği sınavlara başvuru yapmazlar.
-
Başvuracak olanlar puanlarını yazsalar aslında ona göre 90 80 altı puanlar da şansını deneyebilir.. ne dersiniz?
-
Başvuru çok zahmetli. Hâli hazırda işi olanlar uğraşmaz herhalde.
-
BAŞVURU FORMUNU BULAMADIM ATABİLECEK ARKADAS VAR MI
-
@blueberry Ne yönden zahmetli. Zahmetli bir şey göremedim açıkçası. Askerlik durum belgesi ve sağlık raporu istemiyorlar. Sadece formdaki bilgilerde belirtmemiz gerekir. 6 foto, diploma fotokopisi ve sınav sonuç belgesi bir de öz geçmiş el yazımızla. Başka bir şey yok
-
@city-of-justice diploma fotokopisinde aslı gibidir onayı aranıyor mu
-
@city-of-justice ya da e devletteki e mezun belgesi olur mu onun yerine ?
-
@mülakatzedee Hayır sadece diploma fotokopisi gönderdim. e-devlet de kabul edilmeli çünkü resmi belge neticede. Siz yine de Beykoz Belediyesine sorun vakit kaybetmeden.
-
@blcmert ben çoğu kuruma e-devlet ciktisi ile başvuruyorum. Buna da onu göndereceğim. Zaten cumhurbaşkanlığı talimatı var. E devlet çıktısı olan bir şeyin aslını istemeyin diye. Tapu da kabul ettiler. Burda yok etmiyoruz diyorlarsa bağımsızlıklarını ilan etmiş olabilirler.
-
@mantıkuttayyr peki bu askerlik ve diğer beyanı nasıl olacak. evrak gönderenler nasıl yaptılar
-
@sipahi nasıl yani, hepsi e devlette var zaten.
-
@mantıkuttayyr durum beyani demis belge dememis
-
Başvuranlar acaba kaç puanla başvurdular?
-
Kaçla kapatır sizce, 87'ye şans var mı?
-
@sipahi evet