İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin acaba sınava girmeye hak kazananların listesi ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı
-
@lualua 11 inde yazıyordu ilanda . Tahmininiz var mı sanki 88-89 u altı zor gibi
-
@talisca06 aynen öyle valla hiçbir tahminim yok ben de 89 ile sınırdayım
-
@onuktekin bana gelmedi ya. Bir sıkıntı mı oldu acaba.?
-
@blcmert bi arayın isterseniz eksik belgesi olanları arıyolardı bilgi almış olursunuz
-
@lualua Çıkmış vb soruları da yok . O yönden ne tarz gelir kolay mı zor mu onu kestirmesi de zor
-
@blcmert Bilemiyorum bir arayıp sorsanız iyi olur. Sadece mesaj atmayı unutmuş da olabilirler.
-
Ben ibb nin sınavına girmiştim. Belki fikir vermesi açısından söyleyeyim: tipik kpss sorularıydı. Aslında belediye sınavı diye spesifik sorular (belediye gelirleri kanunu, ab yerel özerlik şartı vb. gibi) gelir zannetmiştim ama gelmemişti. İbb sınavı 82 ile kapatmıştı. 1. İse 89 almıştı.
-
91 puan ile başvurdum görer miyim sınava ? sms bana da geldi ayrıca
-
@blcmert 5 başlığa ayırmışlar ilanda sınavı. 20 şer olur galiba o zaman soru dağılımı. Ben de belediye kanunları ağırlıklı olur diye düşünüyodum açıkcası
-
@oğuz-kağan çok büyük sürpriz olması lazım gelmemesi için bence
-
2 sms geldi bana da. Sinava katilmaya hak kazananlara mi boylr oldu acaba yoksa herkese mi 2 ayri mesaj geldi
-
@malatyalı-sis sınav başvurumuzun işleme konulduğunu haber vermek için o smsler
-
@onuktekin umut fakirin ekmeği
-
@malatyalı-sis 91 küsür de ben başvurdum ama bana gelmedi :(((
-
benim gibi olan var mı yine sms gelmeyen
-
@sipahi ben elden vermiştim hatta diğer arkadaşlarım da aynı gün verdik onlara mesaj geldi bana gelmedi tekrar gidip sordum o sorun olmaz dediler merak etmeyin
-
@tarkovski teşekkürler hocam
-
Olanlara mi bir tek msj gelmiş
-
arkadaşlar kimisine mesaj geliyor kimisine mesaj gelmiyor . ne mesaj gelmesi listeye girdiğiniz anlamına gelir , ne de mesajın gelmemesi listeye girmediğiniz veya başvurunuzun kabul edilmediği anlamına gelir