İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bb2777 95 var
-
@bb2777 90,5 le bakalımm. Bu arada bu kadro 657 ye bağlı mı , özlükle ilgili bilgisi olan var mıdır?
-
@talisca06 yok hocam 657 degil bildigim kadariyla.
-
@marjinalmaliyt57 657 DMK'ya tabi güvenceli meslek. Bizzat kanunda yer alıyor.
-
@city-of-justice dogrudur ozaman kanunu incelemedim. Bilgim yoktu
-
Arkadaslar saglil beyanini nasil yptiniz
-
Arkadaşlar diploma örneği için kurumu arayan oldu mu e-devlet çıktısı kabul ediyorlar mı acaba ? Ben aradım da meşgul olduğu için ulaşamadım.
-
@sipahi Başvuru formundaki askerlikle ilgili kısmı ve sağlık durumu ile ilgili kısmı yazılı beyanda bulundum. Olur da isterlerse mülakat aşamasında olur o zaman hem askerlik belgesini hem de sağlık raporu belgesini veririz hiç sıkıntı değil.
-
Son kale
-
@tomjoad bildirim gelince “kahreden haber geldi” zannettim. Aman bir şey olmasın.
-
@blcmert 1 haftadır sessiz hocam belki birşey gelir diye canlandirayim dedim
-
@tomjoad sınava bayağı zaman var gerçi. Ne olacağı belli olmaz ama hayırlısı olsun inşallah.
-
Bunun tarihi ileri alındı diye kızanlar hâlâ kızıyor mu? Vmy tarihi değişebilir. Aynı gün kalsa iyi niyetle başvuru yapmayanlar pişman olacaktı. Bu yaşanan durumu anlatmaya çalıştık hep. Bakalım ne olacak akıbeti.
-
@onuktekin çok haklısınız hocam. Zamanın ne getireceğini kimse bilemez.
-
@blcmert vmy ertelendi. Şimdi beddua edenler sövenler anlamıştır inşallah adil olanın neden bu olduğunu.
-
@onuktekin hocam eski vmy sinavi başvurusunda da Sayıştay denetçiliği PTT ve ziraat uzman yardımcılığı 4 sınav aynı gündü millet vmy yazdı başka yeri yazmadı son 3-4 gün kala iptal.ettiler
O yüzden kimseye kizmamak lazim -
@yunusemre_58 Bunu anlatmak zor oluyor işte. Hatta o zaman "nasip değilmiş yea" diye teselli verenler oldu. Bu sınav çakışmaları ve geç açıklanan mülakatlar hepimize zarar veriyor.
-
@onuktekin valla hocam herkes çalışsın puanını alsın kimseye de ya başvurmayin şöyle böyle diye laf yapmaya gerek yok he ben şahsım gerekmedikçe farklı insanlar başvursun diye saygı duyar geri çekilirim ama başvuran adama da hicbirsey diyemezsin gitmiyorsa sınava başvurup o başka bir şey zaten o ağır ayıp
-
Posta ile başvuranlar herhangi bir dönüş aldı mı ?
-
@blcmert Sms geldi.