İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mülakatzedee Şahsen ben almadım hocam, bence gerekte yok elimizde teftiş kurulunun onaylı suretli belgesi var. Sınava giriş belgemiz var.
-
@hicks27 ben ne olur ne olmaz diyerek gene de izin belgesi aldım şehir dışından geleceğim için...inşallah herkes sorunsuzca sınavına girebilir....şimdiden başarılar arkadaşlar iyi olan kazansın:)
-
Yarınki sınavda tüm arkadaşlara başarılar. İnşallah en çok isteyenin ve hakedenin kazandığı bi sınav olur.
-
Herkese başarılar dilerim. Umarım yarın saçma sapan soruları değil de Sınavın kalitesini tartışıyor oluruz...
-
Herkese başarılar. Allah yardımcınız olsun.
-
Arkadaşlar yarın Şirinevlerden Beykoz en kısa yoldan nasıl gidilebilir. Bilgi verebilecek olan var mıdır?
Yada bu taraftan giden var mı acaba? Rica etsem -
@guymağduru hocam ben esenyurttan sınava gideceğim...metrobüs e binip altunuzade de inip metroya binicem ordan üsküdar ordanda beykoz otobüsüne bineceğim
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Nasıl geçti? Biraz kolaydı galiba
-
61 anayasanın sorusu iki cvp yokmuydu?
Değiştirilemez madde düzenlenmemiş tır
İlkkez milli egemenlik
Bu ikisi de yanlış değil mi -
@guymağduru milli egemenlik barizdi 1921 . Değiştirilemez madde var mıydı o soruda hatırlayamadım.
-
@hicks27 belirleyici kısım bence mevzuat tarafı olur gibi
-
@talisca06, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@guymağduru milli egemenlik barizdi 1921 . Değiştirilemez madde var mıydı o soruda hatırlayamadım.
Vardı ama iki cvp oluyor sanki
-
@guymağduru değiştirilemez şıkkını gördüm işaretledim o da barizdi.
-
@talisca06 emlak vergisi ile alakalı şıklarda 4 yılda bir değer tespit edilir diyordu yanlış olan o muydu?
-
@hicks27, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@talisca06 emlak vergisi ile alakalı şıklarda 4 yılda bir değer tespit edilir diyordu yanlış olan o muydu?
Yılda üç diyordu ben iki diye biliyorum sanki
-
@hicks27 yok hocam üç taksit değil iki taksit halinde ödeniyor
-
Monoteristlerin KISA DÖNEM para arzı artışı na hangisi diğerinden daha fazla artar sorusuna
Fiyatlar genel düzeyi mi dediniz -
Maliyede etkinlik sorusu hatalıydı bence...tahmini sınav 87 üstü netle kapatır
-
İktisatta 3lü açmaz neydi bence yanlıştı soru 2 doğru bir yanlış şık var gibiydi benim gibi düşünen var mı?
-
@lıvıngzeus yanlış doğruyu götürüyordu bu kadar olmayabilir