İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@talisca06 iptal edilmese bile şehir içi ulaşım nasıl sağlanacak. metro ve diğer hatlar çalışıyor olacak mı acaba
-
@muhmul5811 hocam ibb sınavından kaç puanla elendiginizi nasıl öğrendiniz? Ben de girmistim ama sadece kazanların ismi ilan edilmişti merak etmiştim o dönem kac puan aldigimi
-
@lualua teftiş kurulunu arayıp öğreniliyordu hocam
-
Hafta sonlari toplu taşıma devam ediyor hocam. Metrolar 15 dk da bir kalkıyor mesela.
-
Özel bir çalışma yapıyo musunuz arkadaşlar sınav için . Malum liste şampiyonlar ligi gibi çalışma yapmadan da iyi netice alabilecek arkadaşlar var. Belediye teftiş sınavı olduğu için çok öngörememekle birlikte İbbnin sınavına yakın olabilir diye düşünüyorum ben. Ayrıca ertelenme durumunda yüksek puanlı arkadaşlardan Cb iletişim, epdk ve dernek sonuçlarında başarılı olan arkadaşlar olacağı için şansımızın da artabileceğini düşünüyorum.
-
Son 10 gün kala tekrar yapmayı düşünüyorum. Şu anlık sadece kitap okuyorum.
-
@talisca06 bende çok gerginim özellikle mevzuat kısmı ve en az 50 alma zorunluluğu çok bunaltıyor korkutuyor ne soracaklarını tahmin edemiyorum ibb ye ingilizce olduğu için başvurmamıştım o sınavı göremediğim için mukayese de edemiyorum zor olsa bir dert kolay olsa başka dert🥺
-
Normalde belediye müfettişlikleri p48 puanıyla çağırırdı sınava . Burada p 31 in de olması beni mevzuat kısmından detay bilgi gelebileceğine dair şüphelendiriyor. Zaten detay gelirse şaşırmam sonuçta kendi mevzuatı . Ama muhasebem zayıf olduğundan oraya bakıyorum şimdi . Son 10 günde mevzuata yüklenirim yüksek ihtimalle ben de
-
@talisca06 mevzuat sorması lehinize olur. genelde kısaca açıklayınız tarzı sorarlar. en fazla bir tane olay verirler. belediye mevzuatı ve memurlar ceza ve yargılamaları ön planda olabilr.
-
@mantıkuttayyr sınav test değil mi hocam?
-
@kamikaze çoktan seçmeli demiyor, yazılı diyor. Klasik olur büyük ihtimalle
-
@mantıkuttayyr
şimdi tekrardan baktım sınav çoktan seçmeli test olacak hocam. -
@kamikaze o zaman rekabet artar, İBBde çok yakın puanlar sıralamaya girmişti.
-
Sınav için ertelenme vb. durumun sözkonusu olmadığı bilgisini aldım. Zamanında yapılacakmış,çalışmalarınızı ona göre sürdürmenizde fayda var.
-
@talisca06 belediyeyi mi aradınız?
-
Az önce belediyeden aradılar. sınav giriş belgelerini mail atıp arıyorlar teyit için ayrıca sınavın tarihi kesin dedi arayan görevli.
-
@mülakatzedee Evet teftiş kurulunu.
-
kaç soru ve dağılım nasıl olacak acaba bilgisi olan var mı?
-
sınavda kaç soru olduğu ilanda yazmıyor sanırım ben göremedim,kuruldan giriş belgesi teyidi için aradıklarında sordum ama bize bir bilgi verilmedi konuda dediler.Bilgisi olan var mı ?
-
bir bilgi yazmıyor. ibb sınavına benzeyeceğini dünürsek, 25 er sorudan 4 alan + ingilizce olabilir. ibb ingilizceyi kolay sormuştu.