İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Benim başvurum PTT'nin azizliğine uğramış. 2'sinde gönderiğim başvurum 7'sinde ulaşabilmiş. İadeli taahütlü göndersem de kabul görmemiş. Ne kadar konuşsam da değiştiremeyeceklerini söylediler. Hakkımızda hayırlısı olsun, umarım benim yerime buradaki dostlar bu mesleğin sahibi olur
-
@muhmul5811 Ben de PTT Kargo ile gönderdim 3 gün sonra Beykoz Belediyesi sms attı bana ulaştığına dair ve 2 gün sonra da Beykoz Teftiş Kurulunca işlemin kabul edildiğine dair mesaj geldi. Gerçekten çok üzüldüm dostum gerçekten kargo şirketlerinin böyle önemli konularda daha azami davransalar çok iyi olur
-
@oğuz-kağan Ben başvurunun başladığı pazartesi değil de ertesi gün Salı günü göndermiştim. Ertesi haftaya sarkıtmadım çünkü pandemi nedeniyle kargolarda yığılmadan dolayi gecikme yaşanabileceğini öngörmüştüm. Genelde işlerimi son günlere bırakmam ilk başta yaparım kafam rahatlar. Gerçekten çok üzüldüm senin adına
-
@oğuz-kağan Hocam ben aşırı dikkat ederim böyle şeylere normalde ama şehir dışındaydım ve orada gönderme imkanım yoktu. Hatanın büyük kısmı bende aslında ama önümde diğer kurum sınavları var. Yiyecek ekmeğim burada olsaydı öyle ya da böyle önüme çıkardı Ama girecek arkadaşlara bir tavsiyem var. İBB'nin sınavından 2 puanla elenen birisi olaraktan söylüyorum sınavlar zor değil sadece sınav anında çok çok konsantre olun. Bilmediğiniz 1-2 çok garip soru oluyor. En azından bende öyle olmuştu. Konsantrasyonla çok rahat çözebileceğiniz bir sınav olacaktır.
-
@sedatinho hocam yaşıma mı baktılar derken
-
@çakırcalı 32 yaşındayim hani gec kalmis gibi mi düsündüler onu kastettim
-
Arkadaslar sinava giremeyecek olan var mi, baska kuruma atanmasi vs gibi bir nedenden dolayı
-
@mert12344321 Başvuru sürecinde Halkbank sonuçları açıkladı. Biraz geç gelseydi ilan epdk, dernekler ve iletişimin sonuçları da belli olabilirdi aslında. Bu arada sınavın ertelenmesi ile ilgili bilgi alabilen oldu mu acaba?
-
Sinava giremeyecek durumda olan arkadaşlar varsa eger teftiskurulu@beykoz.bel.tr mail adresine sinava girme haklarindan feragat ettiklerini belirten kisa bir mail atmalari durumunda kesin listeden cikarilip yerlerine bir aşağı puan alan adaylar eklenip 80 kisiye tamamlanacak, eger cesitli nedenlerden dolayi giremeyecek durumda olan arkadaslar varsa bu konudaki hassasiyetlerini bekliyoruz
-
@mert12344321 ben atanırsam direk söylerim. ama takdir edersiniz ki sınavları da ertelediler. ancak o zamana kadar dernek ve tapu bekliyorum olursa 30 aralık öncesi hemen mailleşirim. hatta oradaki personeli direk ararım ben telefonlaştık bir kaç kez. gayet adil bir yaklaşım lakin gene de insanların insafına bırakılmış oluyor.
-
@mantıkuttayyr 27 aralık özür dilerim
-
@mantıkuttayyr ilginiz icin tesekkur ederim, ancak kesin liste 11.12.2020 tarihinde yayimlanacagi icin 10.12.2020 yani yarin 17.00 a kadar feragat edilmesi gerektiği söylendi kurum tarafindan, su an hali hazirda baska bir kurumu kazanan varsa mail atmalari gerekiyor
-
@sedatinho olabilir hocam bende 33 yaşındayım bazı idarecilerin personeli yetiştireceğim düşüncesiyle böyle davranması muhtemel hakkımızda hayırlısı
-
Kesin liste açıklanmış arkadaşlar.
-
ertelenmeyecek herhalde bu sınav.
-
@minsipo Ben kesin liste ile birlikte ertelenebilir diye düşünmüştüm. Ama normal zamanında yapılacak bence artık.
-
@talisca06 yani su an sadece bu yapacak gibi sınav. aradım sordum bir şey olursa sitede yazarız dediler.
-
@minsipo Ya ertelenmesi iyi mi olur kötü mü olur bilemedim de açıkcası. Ama beykoz biraz uzak bir yerde ulaşımı zor. Metro vb de yok. Ondan dolayı sokağa çıkma yasağı olduğunda otobüsleri de azaltıyorlar. Artık takdir idarenin.
-
@talisca06 yarın bir daha arayıp sormak lazım. haftasonları yasak var bilemedim ben de şimdi
-
@minsipo Giriş belgeleri mail yoluyla gelecekmiş. Gelirse önümüzdeki hafta ertelenmeme ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum. Pazartesi arayıp ben de sorayım ,genel itibariyle yardımcı olmaya çalışan tavırları vardı öyle bir durum varsa söyletler diye düşünüyorum.