İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mantıkuttayyr bunda ing yok
-
ya arkadaşlar hiç referansı olmayan buraya girebilir mi ya. çok kafam karışık. 80-16-4 ne bileyim. çalışıyorum ama. istek yok gibi.
-
@mantıkuttayyr
Muhtemel soru dağılımı bence şöyle olacaktır :
Hukuk - iktisat - maliye - muhasebe - mahalli idare kanunları her alandan 20 şer soru şeklinde. -
@kamikaze Bu şekilde olur tahminimce. Mevzuat kısmı belirleyici olur gibi . Acaba bir üniversiteyle falan mı anlaşıyolar sorular için belediyeler,kendileri hazırlamıyordur tahminimce
-
türkiye ekonomisinden soru gelir mi sizce ilandaki konular arasında yazmıyor ama
-
@lualua b) İktisat: İktisat Teorisi (Makro ve Mikro İktisat), Ekonomi Politikası, Para Teorisi ve Politikası, Uluslararası Ekonomi, İşletme İktisadı, Güncel Ekonomi Politik. İlanda bu şekilde yazılmış güncel ekonomi politik başlığı altında sorulabilir ama çok detaya inmezler zannımca
-
Arkadaşlar Malum pazar günü yasak var. Sabiha gökçenden Belediyeye nasıl gidebiliriz? Hangi otobüse binmek gerek?
-
@hicks27 hocam ben cumartesi geldim istanbula çoğu sefer değişmişti bazıları tek hat falan yapılmıştı o yüzden internet sitesininde ki güncellemeleri takip etmende fayda var güzergah değişikliği için
-
@lıvıngzeus anladım hocam da İstanbul’u bilmiyorum öğrenmek istediğim tek vesayetle sabihadan beykoza gidiliyor mu?
-
@hicks27 tek araçla yok diye biliyorum . öncelikle üsküdara geleceksiniz ordan beykoz
-
@hicks27 kadıköyden 15f, 15bk iett otobüsleri ve taksi dolmuşlar gidiyor. ben arayıp sordum. çözüm masası ilgileniyor.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun.
-
Belediyenin bize gönderdiği izin belgesi Dilekçesini herhangi bir yere başvurup izin mi almalıyız yoksa polis çevirdiğinde göstermemiz yeterli mi ?
-
@blcmert polise göstermek için zaten onlar
-
@kartalyürekli hocam istanbula yabancıyım ben de üsküdardan sınav merkezine nasıl gidebilirim acaba ?
-
@tupacshakur üsküdardan beykoza giden çok iett otobüsü var. üsküdar meydandan kalkıyor .
-
kadıköyden gelen için 15BK
Üsküdar için 15 numaralı iett otobüsleri gidiyor -
Beykoz belediyesi çok ters yerdedir arkadaşlar önleminizi alın İstanbul'un çoğu yerinden en az 2 veya 3 vesayetle gidilir bide ne metro var birşey dikkat edin
-
İstanbul'a gelecek arkadaşlar için Moovit uygulamasını öneriyorum. Tam anlamıyla hayat kurtarıyor. Bulunduğunuz konumu, gideceğiniz konumu yazın en kısa güzergahı, bineceğiniz otobüsleri, ineceğiniz durakları vs. görebilirsiniz. Yetmiyor telefon konumunuzu açarsanız otobüsle giderken sizi belli aralıklarla uyarıyor şu kadar durak kaldı diye. Aklınızda olsun.
-
Arkadaşlar belediyenin yolladığı dilekçe kağıdından başka valiliğe gidip belge izin almamız gerekiyor mu aldınız mı? O kağıtla yasaklarda sıkıntı yaşar mıyız?