Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
@onuktekin gitmez diye düşünüyor umut ediyorum ama burası sürprizlere açık bir ülke
-
oh be hayirli olsun ulkeme
ilanlar etkilenmez umarim iyi calismalar
-
bakanlıktaki danışman saltanatı da biter umarım bu sayede.
-
@babanınoglukemal İnşallah yahu inşallah. Bakanlık ikiye ayrılınca uzman yardımcısı alımı ne olacak çok merak ediyorum.
Hazine tarafı bu ayrılıktan mutlu olacaktır. Tek emin olduğum şey bu. -
@onuktekin bence de. en basitinden birleşmeden sonra maliye uzmanları unvanlarını anında hazine ve maliye uzmanı yaparken hazine uzmanları daha isimliklerini bile değişmemiş diye biliyorum hazine uzmanı yazıyormuş hala kapılarında
-
@bykeynes vmy guy iptal olursa vay halimize
-
• Türkiye'nin bazı bakanlıklarında birleşme ve ayrılma kararnamesi hazırlanıyor.
• Kabine değişikliğinin, çarşamba gününe kalabileceği belirtiliyor.
— Independent Türkçe
-
@adanali01 eğer bakanlıklar ayrılırsa vmy ve guy iptal olmaz ama hmuy ilanından şüpheliyim. o kadar adama ihtiyaç yok denilebilir.
-
@babanınoglukemal hazine maliye müfettişliği de iptal olur büyük ihtimalle
-
@babanınoglukemal vala bugün 75 liraya kitap aldım soverim vala
-
Ortalık iyice duman oldu. Acaba Halkbank alımı da sekteye uğrar mı mülakat sonuçları bekleniyordu.
-
@gandalf bakanlıklar ayrılırsa teftiş başkanlığı kalkar, zaten hepsi vdkdan gitme; ayrı bir kurula ihtiyaç kalmaz ve evet ilan iptal olur.
-
@adanali01 ne için hocam guy için mi
-
Zaten zar zor ders başına geçiyorduk bide bu çıktı
-
@kalemcanavarı hocam senin puanlar iyi nabacan maliyeyi vmyyi guyu sen çalışmaya devam et salla buraları
-
@babanınoglukemal hocam mecbur napıyım
-
@babanınoglukemal hem guy hem vmy hocam
-
@adanali01 sorun olmaz bence hocam ama burası Türkiye tabi iptal olan 500 vmy hala hatıralarda
-
@babanınoglukemal iste aynen de vala ne sağlık ne milli eğitim bakanı değişiyor bu ibbf de kim abdest almadan geziyor 3 senedir onu bulmak lazim
-
@adanali01 ben sana yaprak kimildasa su kesilse iibf başı yaniyo demiyormuyum