Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
Yalnız dolar çok hızlı düşüyor. 8.01 desteğini de kırıp orada birkaç saat kalıcı olabilirse çok daha güzel bir düşüş olacak gibi duruyor. Berat Albayrak'ın istifası ile kesinlikle alakalı ama Merkez Bankası iyi işler yapacak gibi duruyor.
-
@muhmul5811 ne zaman konuşsa birileri fiyatliyordu. Şimdi o birileri "biz kazandık"a getiriyor muhtemelen. Tabi dolar düşsün, rekabetçi havasından ödün vermeden düşsün tabi:)
-
Söylenenler doğruysa CB Erdoğan mb rezervlerinin durumunu ve geç likidite penceresinden dolaylı olarak faiz artirildigini yeni öğrenmiş İyi parti milletvekili ve birkaç ekonomi gazetecisi yazdı. Görevden almaların sebebi buymuş. Doğruysa felaket.
-
@strtmn Hocam bizim aslında sorunumuz doların artıp azalmasından öte halkımızın ekonomi bilgisinin çok düşük olması. Bu üzücü bir gerçek. Normalde halk yabancı paraya yatırım yapmamalı bana göre çünkü yediğin içtiğin dolarla sen dolar alınca kazandım sanıyorsun ama bu sefer de yediğinin içtiğinin fiyatı artıyor dolardan kazandığını fiyar artışına veriyorsun. Rekabet konusunda size kesinlikle katılıyorum.
-
@onuktekin yine bi yapılanma mevzusuna dönüş olacak sanki !
-
Altında düşüşte.Muhtemelen seneye bu zamanlar dolar yine zirve yapacaktır.Bu kadar sert düşüşten dolar alıp tekrar yükseldiğinde bozduracaklar ellerini oluşturmaya başladı.Örnek Rahip olayı ve halkbank genel müdürünün tutuklanması evresindeki gibi bir piyasa var şuan için.
-
@aroma Naci Ağbal zamanına dönüş olacak ve bunca bekleme bir hiç uğruna olmuş olacak. İntikam için ilanları geri çektirmez inşallah.
-
-
@onuktekin ayrılma olmadan su SGK ilanı gelsinde sonra severek ayrılalım:)
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
Ağbal'da ki şu bakışa bak. Dolar bunu görmüşse ben arka kapıdan cızzzz demiştir:)
-
Aşı gelişmesiyle altın çifte darbe yedi, ons 1910 seviyesinde 17.30 sonrası daha da düşmesi bekleniyor. Gram altın 40 lira düştü bugün.
-
Ablamizin biri paralarını alıp, bankaya yatirma zamanı yazmış. Allam yarabbim:))
-
Bakanı Resmi Gazete'den öğreneceğiz anlaşılan. Yeni bakanla ilgili sadece dedikodular var.
-
@onuktekin Hocam sitede göremedim açıklamayı.
-
@SBF11 Sadece Twitter hesaplarından açıklama yaptılar. https://twitter.com/iletisim/status/1325874325182951430
-
@onuktekin Tamam hocam sağ olun.
-
Defterdarlık ilanı geleydi iyiydi gelecek bakan dese kurumiçi iptal kardeşim haksızlık bu ah ah
-
@SBF11 Çok tuhaf bir şekilde resmi kanallardan doğrudan bir açıklama yapmaktan kaçınıyorlar. Bir anda ortadan kayboldu. Bütün gün sessizlik hakimdi. Hakikaten çok tuhaf.
-
@Semihylc Elimizdekiler gitmesin de o da gelir inşallah
-
Şey gibi şu yaşadığımız olaylar ‘ kötü günler geride kaldı sıra şimdi daha kötülerinde.. ‘ . Söyleyeceklerim bu kadar.