Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/bddk-bankacilik-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2020-h11821.html
-
@mk-ank Ne yazık ki Bilişimle sınırlı kalınmış bu yıl. Geçtiğimiz sene yapılan alımı duyururken yüklü olarak yapılan son alım olabilir diye duyduğumu paylaşmıştım. Nitekim öyle olacak gibi.
-
@paretowilfredo çok üzücü
-
Şaka gibi ilan
-
@paretowilfredo bu sene murakıplık ve uzm. yardımcılığı gelmez mi diyorsunuz peki?
-
İstatistik için daha önce sınava giren var mı ? Nereden nasıl çalışmalıyız ?
-
BDDK uzman yardımcılığını bekliyordum, geçen yıl gelmedi. Bu sene gelir mi derken, gelen ilan üzdü.
-
@mel10 üniversite notlarına baksanız yeterli olur soruyu yazanlar da aynısını yapıyor.
-
@keynesyenizm geliyor hocam
pandemi dolayısı ile parça parça çıkacakmış(sağlam duyumum) -
@Kaan_Akça içimi rahatlattınız sagolun hocam
-
@Kaan_Akça sayı ve tarih hakkında bilginiz var mı hocam
-
@crowdingout iki senedir uzmanlıkta yaşadığım ingilizce hezimetinden sonra kurumdan uzaklaştım ister istemez. Sayı ve tarih sormadım aralık olur muhtemel.
-
Sınav kaydında problem yaşayan var mı?
-
Bilişim alanında sınavın klasik olduğunu duydum bu konuda bilgisi olan var mı
-
@bozacı ben de hata alıyorum, ikinci sayfaya geçemiyorum bir türlü. Mail attım ekran görüntüsünü filan gönderdim ama hala yanıt gelmedi. Siz halledebildiniz mi? Başvurabildiyseniz nasıl yaptınız?
-
Askerlik kısmında diğer şıkkı işaretlerseniz sorun çözülüyor.
-
@zodiac62 Ben gidip gitmemekte tereddütteyim.Evde yaşlı kronik hastam var.İstanbulda vaka sayısı çok yüksek.
-
Hala da başvurumu yapamadım.
-
2015'te BDDK yaptığı uzman yardımcılığı alımında 70 tane uzman yardımcısı alımına çıkmış toplamda mülakata kontenjan sayısından daha fazla kişi kalmasına rağmen mülakatta çok fazla kişi elenmiş ve toplamda kontenjani bile doldurmada 28 kişi almışlar .Ben bi tek 2015 alımını okudum genel olarak alımlarda mülakatta çok mu seçici bu kurum. Bu konuda bu tarz sınavlara uzun süredir girip bilgi verebilecek var mı?
-
Zorlu bi hazırlık süreci olacak bi de mülakatta çok seçicilerse hiç kalkışmayayım diyorum bu işe o yüzden sordum