2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@yunusemrex3521 gözükmüyor.
-
Bugün yarın açıklanacak söylemleri ve ilk 10 alındı söylemleri asparagas olup söyleyen kişilere itibar etmeyiniz kamu sağlığı ve vicdanı için önemli ve içtenlikle duyurulur. Topuzun kantarını kaçıran duyumculara itibar etmeyiniz..
-
434 kişinin her birinin heyecan yapmaya hakkı var.
Ama tek bir kişinin geriye kalan 433 kişinin hevesini kırmaya hakkı yok.
Kimsenin hayali ve hayal kırıklığı kimseyi ilgilendirmez. Cevaben yazılacak şeyi bildiğim için bu kirli realizmi alnı ak bir romantizm ile boğayım şimdiden.
Herkesin gönlünce olsun sonuçlar arkadaşlar. -
@daywalkerss bir de niye ilk 10 ? Arkadaş 10. Sanırım o yüzden olabilir
-
@yunusemrex3521 Aynen öyle koskoca İçişleri Bakanı kardeşim bu tek işi gücü buradaki duyumculara duyum vermek sanki nefesi kesilecek onca hain varken sizinle mi uğraşsın.. ciddiyet beyler ilçe yöneteceğiz ilçe hayırlısıyla. Saygı ve sevgiyle kalın
-
@yunusemrex3521 Forma numarası ya hocam ondan heralde
-
Benim siralamam 150 lerde bu snavdan daha once 3 defa elendim yazdiklarim tamamen gecms snav tecrube ve gozlemlerim lutfen ozelden yok listemi elinde adaylarin referansi kimdir gibi sacma sapan msjlar atmayin.
-
@samatta kisisel yorum, tecrubelerle insanlara umutlandirmak da iyi degil hic iyi degil hem de.
-
@discotheque umutlandirdigim her kim varsa hakkini helal etsin ne deyim artik buraya bisey yazmamak lazim onu gormus olduk.
-
@samatta yani yazdiginiz tecrube ongoruden ziyade .. duyum gibi oldu..neyse artik..
-
Arkadaşlar yukarıda bir yazı vardı buraya itibar etmeyen Bakanlık duyuru sayfasını takip etsin diye, katılıyorum sonuna kadar. Ben de yazdım yukarıda benzer bir cümle, ilk 15 te bir problem yoksa alma eğilimi var diye. Benden önce de yazan vardı bunu.
Bu bir temenni değil öncelikle, benim ulaştığım birisi olmasa da buralata ulaşma şansı olan birinden duymuştum bunu.
Yok ne alakası var, yok onu söyleyenin kuru temennisi..
3 kişi benzer bir şey yazmış, bir kötüleme havası hemen. Bu kişilerin yazdığı sonucu değiştirmeyecek, bakanlığı da etkilemeyecek. Bunu yaZmamız sizin ya da benim kazanıp kazanmadığımı da değiştirmeyecek. Önce duyum var mı duyum var mı diye dolanıp, burada birisi birşey yazınca kötülemek de riyakarlık.
Ayrıca liyakat vs den bahsediyorsak, soruşturması temiz, mülakatta problem yaşamayan ilk sıradakilerin alınmasında kimseyi gocundurmamalı diye düşünüyorum. Bu her sınaviçin böyle olmalı -
@fkoseli gelde çoluk çocuga bunları anlat. Şimdi sizede forma numaranız 15 mi diye sorarlar yada sınav sıralamanız 15 mi derler guzel espiriler yapıyorlar...
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Kaymakamlık sonucunu beklerken guya odaklanamıyoruz, hem kaymakamliktan elenip hemde guyu kazanamasak sıkıntı büyük. Bu cuma açıklanaydı iyiydi
Cuma' ya kalmaz belki de .)
Alınan bütün bilgiler, duyumlar bu hafta geleceği yönündeydi son 2 gündür yoğun mesai harcandı sonuçlanması için ama gelmedi. Beklentiye soktuğum için özür dilerim, hakkınızı helal edin ..
-
@amirim üsdat bir sonraki alım hangi ay olur ?
-
Duyum paylaşan arkadaşlar bakan veya heyet üyesi değiller. Adı üstünde duyumlarını paylaşıyorlar. Süreç aksayabilir belli sıkıntılar olabilir, bu sebeple duyum hiçbir zaman netlik taşımaz. O yüzden duyumcuları suçlamak yersiz. Ne var ki bazı arkadaşlar duyumlara fazla kaptırıyorlar kendilerini. Onlara da bir şey demiyorum çünkü bir hayalleri var. Ancak bu kadar kaptırmayın kendinizi. İnanın ki bu kadar kaptırırsanız, olumsuz bir sonuç sizi kahreder. Sonuçlar en geç ay sonuna kadar gelir. Daha sonraya sarkması için sebep yok gibi. Çok da kafaya takmadan, başla alternatifleriniz varsa onlara adapte olarak sabırla bekleyin. Yıpratmayın kendinizi.
-
@amirim biz senin samimiyetine inanıyoruz kardeşim aonucta duyum bu, senden ricamız yine de duyumlarını paylaşman bizimle.
-
@samatta, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@fkoseli gelde çoluk çocuga bunları anlat. Şimdi sizede forma numaranız 15 mi diye sorarlar yada sınav sıralamanız 15 mi derler guzel espiriler yapıyorlar...
Bunu söyleyenler kanımca sıralaması 300-400 civarı olup, referansı sağlam olduğu için kaymakamlığı derece yapanlardan daha çok hak ettiğini düşünenlerdir. Vicdanen de çok rahattır bu arkadaşlar, sonuçta ilk 433 e girdi mi, girdi. 3000 kişi alınsa mülakata, 2999. Olsa bile 15. İle kendini bir görür( mülakat puanı- performansı aynı ya da kötü bile olsa) -
@drfatih06 ben 20. Yim sanırım tezin şimdiden çürüdü
-
@drfatih06 ayrıca çok gereksiz bir tartışma bunun için tartışmaya değmez
-
@yunusemrex3521 ben tartışmıyorum,durum tespiti yapıyorum ve ayrıca sizin özelinizde değil genel olarak yorumladım. 20. iseniz, güvenlik soruşturmanız temizse, mülakatta performansınız iyiyse normalde sıralamaya girmeniz gerekir diye düşünüyorum. 399. nun sizinle benzer mülakat performansını gösterip de '' ben de mülakata girmeyi hakettim, benim hakkımdır'' demesini yanlış buluyorum