2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@bozo_ mesai saatleri dışında açıklanır mi ki ?
-
@yunusemrex3521 ben gnel olarak mesai saati dısında geliyor diye biliyorum.
-
@bozo_ evet hocam genelde öyle oluyor hayırlısı beklemeye devam inşallah
-
Nedir son duyumlar bilgiler var mı bir gelişme
-
@mülkiidareci vakit tamam hocam..
-
@kanatsızucak derken hocam esrarlı konuşmakta moda oldu sanirim varsa bir duyum net söylenir yani
-
@herseye-rağmen esrarlı konuşmak :):) güzel bir kavram hocam , sevdim
-
Bugün duyumunu paylaşanlara ekstra Kandil duasi ediyoruz
-
@amirim hocam senden haber bekliyoruz
-
Bu akşama dair bir gelişme var mi dostlar
-
@ömermuhtar o gece bu gece olabilirmi hocam:)
-
@herseye rağmen olabilir hocam çünkü "vakit tamam hocam.." iletisini @108.Dönem beğenmiş, @amirim de muhtemelen dünden bugünü işaret etmişti eğer Bakanlığın yoğunluğuna dair de bir bilgi gelirse işte o zaman vaziyet alalım derim ...
-
@ömermuhtar hareketlilik var mi acaba subede
-
@discotheque herhangi bir bilgi bende mevcut değil hocam fakat olan arkadaşların paylaşım yapacağına olan inancım tam.
-
@discotheque varsa duyumu olan paylaşssa ya arkadaşlar varmı hareketlilik bugün @amirim @108-Dönem dostlar bi el atıverin ya ona göre şekil alalım
-
@ömermuhtar tskurler hocam inşallah
-
Bence bugün de açıklanmaz, yarın yine mesai nihayetinde
-
bi hareketlilik olsa şimdiye kadar belli olur da bugünden de geçti artık yarın ola hayrola
-
şimdi geçmişe baktımda açıklanacak diye yüzde 90 konuşulan mulakat sonucları 15 gun sonra açıklandığıda olmuş kişileri çokta baz almamak lazım öyle olsa onca ricaya iki kelam ederlerdi dimi heycan yaşadıkta demek istemiyorum bence bunun adı koca bi stres ...hayirlisi insallah
-
Biraz önce şubeyi aradım açan/cevap veren olmadı bugün zor arkadaşlar bekleyeceksenizde strese girmeden bekleyin derim, iyi geceler..