Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hpolitics Kuru incirin ingilizcesini bu çeviri sayesinde öğrendim hocam
-
ertelenmesi için bakanlığı telefon yağmuruna tutmaya evet diyen kaç kişiyiz?
-
@fdl arayinca cevap veriyorlar mi? Ben aradim ulasamadim. Sinav giris belgesi yok daha.
-
@ready2die4us arayınca cvp vermiyorlarsa var kesin birşey ertelenen sınav olayında da bir ara açmadılar. Keşke ne yapacaklarsa hızlı olsalar biz de ne yapacağımızı bilsek
-
Bence listelerin aciklanmasinda oldugu gibi gece 5te yollayacaklar giris belgelerini
-
ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARIYLA GİRİŞ YERLERİ CEP TELEFONUNUZA MSJ OLARAK VEYA MAİL OLARAK GELECEK. KESİN BİLGİ ERTELEME YOK
-
@vasıflıişsiz bekliyoruz bakalim. Sen bakanliktan mi aldin bilgiyi. Bu adamlar ben arayinca neden acmiyorlar hayret.
-
@ready2die4us evet sonu 9822 olan numara cevap verdi
-
ben dün sınavı yapan birimle görüştüm valilik kararını bekliyoruz yarın duyuru yapılcak demisti
-
Siz bakmayın burda girmiyorum falan diyenlere girebilen herkes girsin
-
@uvyx iyi ki söyledin. sen söylemeseydin vazgeçiceklerdi zaten
-
simdi tekrar aradım valilikten hala yazı gelmemiş bugün de saat 4 oldu bizim is yarına kaldı gibi görünüyo
-
Bakanlık kapora alıp sonra telefonlara çıkmayan internet dolandırıcılarından beter çıktı. Kadroya yerleştirme bahanesiyle herkesten 100 lira toplayıp sırra kadem bastılar.
-
silinmiştir
-
@uvyx bu umursamamış halinse:)
-
@uvyx zaten bu yarış herkesin kendiyle olacak .ister girsin ister girmesin kimsenin kimseye ne faydası ne de zararı var .Burda kimse spekülasyon yapacak halde degil .keyfiyetten girmeyeni anlarım ama kişi kendini hiç hazır hissetmiyorsa ve kazanamayacagini düşünüyorsa niye girsin ? kişi sadece başkasını kandırır .kimseye iktisat nedir diye ya da consolidate ne anlama gelir diye sormayacaklar .
-
Bi de valiliği mi arasak
-
@janpi izinle ne alakası var ben anlayamadım .önce belgeleri gönder sonra zaten izin çıkar valilik yok vermeyecegim mi diyecek .
-
MGK genel sekreterliği -tüik-hazine ve maliye uzman yardımcılığı - özelleştirme -ysk -milli savunma ... hep mülakatla alıyor .Bizim şansa bak zopzor sınava denk geliyoruz .
ne vardı sanki bizi de mülakatla alsaydınız ? önceden söyleyim rakip kırmak gibi bir amacım yok !
zaten bir tanıdık sanayi bakanlığından bakanlıklar birleşince buraya geçmiş .Pek memnun değilmiş .orasi daha güzelmiş .şimdi niye öyle anliyorum .Pazar sınav olacak daha belge yok elimizde .Muallak bir sınav .Şansa bak Allahım -
Sınava girecek arkadaşlar moralini/motivasyonunu yüksek tutsun. Girmeye hak kazandığınız tüm yazılı ve sözlü sınavlara girin. İlerde başka kurumların sınavları olur muhakkak ama bu kez de puanınız yetmeyebilir listelere girmeye. Elinizdeki her fırsatı değerlendirin.