Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@duha birçok sınav ertelendi üstelik listeler aciklandiginda bile kurum ertelenme ihtimalini duyurdu. Kim neden gitmeyecegi sınava 100 lira versin.
-
@elisa
tamam -
@elisa otobüsün belirsizlik ya da doluluk oranını hesap etmeyip sınava basvurmak duyarsizlik?
-
@duha bir de mufettisligin soruları gerçekten kolay ona rağmen önceden belliydi .Bizim hem zor hem belirsiz .Ben de o kişilere çok kızıyorum ve umarım diğer sınavlarda başarılı olamazlar .Bana gelse ben girecektim ve eminim gecerdim de .10 kişi olur anlarım ama 50 kişi nedir .demekki siz işsiz felan değilsiniz .Bakın bu sınava girmezsin anlarım çünkü zor bir sınav .Ama o direkt kpss mantığı .Çalışınca yapılacak bir sınav .ama bu farklı .
-
@duha ben bu sürekli hak hukuk diye zırlayan kendi hariç herkesle ilgilenen tayfaya katlanamıyorum başvurusu alınalı 1.5 Ay olmuş bu kadar belirsizliğin içinde katılıp katılmaması başkasına mağduriyet yaratmayacak bir sınav için bu kadar duyar kasılıyor otobüs bulmak zor senin şehrin ile onun şehri aynı olmayabilir maddi veya manevi zorluk olmuş olabilir canı girmek istememiş de olabilir herşey olabilir kimse bu pandemi dönemini eşit yaşamıyor o yüzden planlıcaktın şöyle böyle yapacaktın diye efelenme millete
-
@schossow99
kardeşim bak sen nasıl bir tipsin biliyor musun? okumaya üşenen, okuduğunu anlamaktan ve aradaki bağları kurmakta zorlanan bir insansın. fikrin yok sırf gıcıklığına muhabbete atlıyorsun.
elisa adlı arkadaş ilk şikayetinde diğer başlıktaki arkadaşlara tepki gösterilmesinden bahsetmiş. ben de iki ilandaki süreçlerin farklı olduğunu, oradaki insanlara sorumsuzluklarına kılıf bulmaya fırsat sunmayın diyorum. uzmanlıktaki sürecin saçma olduğunun ben de farkındayım. ekablad arkadaş anlamış ne demek istediğimi. anlamayana yada anlamayacak olana da zorlamamak lazım benim hatam daha önce bu konudaki sitemlerimde de her zaman haklı sebepleri olanları istisna tutarak konuştum. haklı sebebi olmadan hergün işsizim diye ağlayıp sonra da çözüm üretme şansı varken yolu konaklamayı bahane edenlere sitem ettim. çözen çözüyor. ailesi asgari ücretle geçinen, sırf hak yememem için başvurdum bir kere gideceğim diyen insan tanıyorum ben ne anlatıyorsun sen bana.
senin daha önce de birkaç iletine denk geldim. duyarını sitemini ifade edenlere enteresan bir gıcık olup lafa girme durumun var dostum senin. bunun da sebebi ne konu hakkında bir fikrin var ne de varsa bile bunu ifade edebilecek bir çapın var. bu nedenle bunu yapabilenlere gıcık olup akıl veriyorlarmış gereksiz duyar kasıyorlarmış gibi görüp tepki gösteriyorsun. bu şekilde onların seviyesine çıkmaya ya da onları çekmeye çalışıyorsun. kimsenin kimseye akıl verdiği duyar kastığı yok. benim buna zamanım da yok. ama doğru görmediğim bir şeyi de her zaman ifade ederim senin gibiler yine atlayacak diye çekinmem.
senin kafanda olanları çok muhattap almamak gerektiğini de iyi biliyorum çok tanıdım çünkü cevap vermeyeceğim bundan başka.
o yüzden hadi var git yoluna. -
@duha Bu başlıkta sınava girenlerden çok senin iletilerini görüyorum. Polemik yaratmakta 1 numarasın. Başlığı rahat bırak da bir gelişme vs olduğunda kaçırmayalım, başlık amacına hizmet etsin.
-
@hawelmo
başlığın amacı dışında yazanlara karşı doğruları her zaman savunurum kardeşim ben. derdim polemik değil. söylediklerinde tutarlıysan başlığın amaçlarını açıkla ve bu amaçlara uymayanlara da tepkini göster bakalım.
konuya katkı sağlayabileceğin şeyler varsa da buyur benim iletim engelliyor olamaz sanıyorum seni -
@duha ahahah bak önceki başlıkta Elisaya ne yazmışsın 1 saat önce girdiğin entryi unutuyon bana okuduğunu anlamıyon diyon :d Duha Duha about an hour ago
“cumartesi günü ben pamukkale ile seyahat ettim?
ayrıca sınav tarihi şartları önceden belli bu yasaklar düzende kaç aydır devam ediyor. planlamasını 3 gün önceden yapıp aa bana uymuyormuş gitmem demek ki duyarlılık?
hergün işsizlikten dem vurup yakınanlar nasıl gidecem abi ya şimdi diyip şikayet edemez kusura bakmayın. gelenler nasıl geliyor ve planlamasını yapıyorsa onlar da siz de yapacaksanız. yapamıyorsanız girmezsiniz bu da hakkınız.“.Yazmışsın da yazmışsın sonra kıvırıyon neyse tamam sen en zekisin ben böyle muhabbete dalarak senin seviyene çıkmaya çalışıyorum
-
şimdi de bu başlığa dadanmış kerameti kendinden menkul arkadaş.
-
KIZIŞTI.
-
Müfettisligin sınav belgeleri 4 gün önceden gönderilmiş bizimkinin de yarın gönderilmesi muhtemel bir aksilik yoksa eğer
-
uluslararasından girecek arkadaşlar alana nasıl çalıştınız acaba ? Mesela klasik gibi mi yoksa kısa kısa mı ? yani ua hukuk klasik çalışınca 3 ayda bile bitmez .
-
marttaki sınavı ertelediler.. şunu da Şubat sonuna atsalar ne olur sanki.. meslek memurluğundan bile zor bi sınav bu.. 2 ay çalışma yeter mi sanki.
-
7 Şubattaki Vakıfbank sınavı da ertelendi bundan haber yok
-
@fdl o kadar katılıyorum ki ...Şu an tekrar yapıyorum o kadar çok konu var ki .İngilizce cabası .Hem yds istiyor hem 2 yıl bir de kompozisyon yaz çeviri yap .Hayır çok mu güzel bir kurum burası ? bilmiyorum ondan soruyorum .Yani hakimlikten sayistay dan eski hazine uzmanlığından daha mı iyi ?
-
@ekeblad Sınav konularını içeren dersler gerçekten de 15 günde olacak gibi değilmiş ben yazılıya kalacağıma pek ihtimal de vermemiştim o yüzden çalışma süresi epeyi bir daraldı. Şahsen yeni mezun olmama ve zamanında sınavlarıma büyük bir emekle çalışıyor olmama rağmen kpss kursuna başladığım için ciddi anlamda unutkanlık yaşıyorum şu an. Alanımı tamamen unutmuşum. Yine de üniversiteden kalma notlarıma göz gezdiriyorum olur da uzun cevaplı sorular sorulursa diye. Ancak bahsedilen dersler için zamanında çıkarttığım notların toplamı minimum 1000 sf pek yetişecek gibi durmuyor..
-
Yol izni hemen çıkıyor mu acaba daha önce alan var mı? Pazar sabahı erkenden özel araçla yola çıkacağım.
-
@shepherd turizm amaçlı aldım geçen hafta. 199u arayın hocam aynı dakika izin oluşturuluyor. Araç plakanızı filan da alıyorlar.
-
@duha hocam bütün insanların içerisinde bulunduğu koşullar aynı değil. kimin ne tür sorunlarla boğuştuğunu bilmeden yorum yazmak kolay olmalı. bu güne kadar Ankara'ya aksamdan yola cıkıp, sabah otogardan sınav yerine gidiyordum. mülakat için de aynı şey geçerli. yine o şekilde gidebileceğimi düşünmüştüm. konaklama bahanesi, asgari ücret vs. diyerek basite indirgemişsiniz. evet, maddi olumsuzluklar her koşulda mevcut daha önemlisi, kiminin ailesi tek başına iki gün boyunca gidip otelde kalmaya olumlu bakmayabiliyor. bunları beni duyarsızlıkla itham ettiğiniz için yazdım. herkese başarılar diliyorum sınavda.