Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekeblad aynen öyle hocam. Geçen yıl Dışişleri Bakanlığında girmiştim sınava, inglizceden Türkçeye çeviriden 65 Türkçeden ingilizceye çeviriden 25 almıştım : D (yds 86)
-
@hpolitics cümleleri çok devrik veriyorlar bilerek
-
@gpale aslında parçaları kendileri yazmamış .Ben Google translate çevirirken birine denk geldim direkt adamın makalesini almışlar .Onun orijinal çevirisi de vardı .hiç alakası yoktu benim cevirdigimle .adam have been ving kullanmış ben present perfect .
-
@emre3559 86 alan biri 25 alıyorsa ben 15 falan alırım galiba peki hocam özel olarak türkçe ingilizce çeviri çalıştın mı yoksa ingilizcene guvenerek mi girdin ?
-
@ekeblad hiç çalışmadan girmiştim hocam.
-
@emre3559 işte hocam sen bi kaç ay çalışsaydın geçerdin yoksa o puan alan biri 25 alamaz .
-
Müfettişlik sınavına benzer olur mu acaba alan soruları ayrıca genel ekonomiye nasıl çalışcaz bakanlık mevzuatına mı hakim olmak lazım?
-
@tbt96 bence benzer olacak hocam çok soru azar puanlı şeklide
-
O sorulara nerden ulaşabiliriz hocam?
-
@everekevere
BİR ARKADAŞIN YAZDIĞINI ALINTILADIMverginin yansimasi surec ve yansima turleri, ileri ve geri yansimayi da ayrica acikla
-stagflasyon tanim nedir vs ve uygulanacak maliye politikalari
-dis ticaret politikasi amaclari araclari ve dis ticaretteki koruyuculugun genel sebepleri, ayrintili olarak da tarife disi araclari aciklama
-odemeler dengesi temel kalemleri say, cari hesabi ayrintili olarak acikla, denklesmesi nasil olur gibi bi sey, genel otomatik mekanizmalardan bahset ve esnek kur sisteminde otomatik mekanizmayi ayrintili acikla-5 kavram= vergi rekabeti, kutuplasma teorisi, imkansiz uclu, pareto etkinlik, digerini hatirlamiyorum, hatirlamiyosam muhtemelen basittir. diger ihtimal = 4 kavram sorulmus da olabilir emin olamadim,,, her soru 20 puan
-
@littlefinger ama mufettislikte çok soru azar puanlı olmamış ki .Direkt klasik sınav tarzı sormuşlar .
-
sinava şurda kaç gün kaldi hala bi ses yok. insanlar bilet alıcak edicek kalma yeri ayarlicak. bi ilan actilar ellerine yüzlerine bulastirdilar
-
@beirutde, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sinava şurda kaç gün kaldi hala bi ses yok. insanlar bilet alıcak edicek kalma yeri ayarlicak. bi ilan actilar ellerine yüzlerine bulastirdilar
tam olarak hislerim bunlar şu an..
-
@beirutde sınav yönetmeliğini hazırlamaları da 2 yılı almış ne kadar yavaş davrandıkları burdan belli
-
@beirutde bence bu kurumun teftiş kısmı aktif bu bölüm pasif kalmış .Adamlar bu ilandan önce ilan açtı sınavını yaptı ve yapacak .Eminim alımı da hızlı olur .üstelik klasik sınav yaptığı halde tek kuruş almadı .Hayır ingilizce için alıyorsa kurumda çalışanlar gayet iyi sonuçları okuyabilirDi .Böyle yüksek derecede İngilizce isteyen bir kurumda eminim İngilizcesi çok iyi olan kişiler vardır .
-
İkinci ilanın başvurusu da açılmamış 20’sinde açılması gerekirken. Onun başvurusunu ne zaman alacaklar bir bilgisi olan var mı?
-
@user1045 burdan bazıları aramış kurum açıklama yapacak denilmiş ama açıklama felan yok herkes bekliyor .
-
Allah burokrasinin eline dusurmesin ozellikle bizim ulkenin
-
Madem ertelemicekler duyuru yapin
Duyuru yapmicaksiniz erteleyin
"Madem kaputu actiniz aküyü niye caldiniz" -
@gpale hocam 2017 sorularına nerden ulaşabilirim?