Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
marttaki sinav ertelenmis . duyurulara koymuslar. mayista ilan edilcekmis yeni tarih
-
@beirutde daha önce demistim yds yi bekliyorlar nitekim açıklama da bu yönde
"Ticaret Uzman Yardımcısı giriş sınavının başvuru tarihleri ile yazılı sınav tarihi ÖSYM tarafından yapılacak Yabancı Dil Sınavlarına bağlı olarak Mayıs ayında ilan edilecek ileri bir tarihe ertelenmiştir."
-
İptal durumu sözkonusu olabilir mi?
-
-
@ekeblad Selamlar. Bu hangi alan acaba?
-
Nası gidiyo agalar
-
@frtyrlk hangi alan derken hocam ?
-
@ekeblad İşletme, iktisat, maliye vb. Yani alanlara göre çıkıyor ya sorular. Bunlar hangi alanın sorularıydı?
-
Giriş belgesi gelen var mı
-
Diger baslikta sınava girmeyenler o kadar elestirildi ama hafta sonu otobüs firmaları calismiyor. Kim iki gün otel parası verebilir ki üstelik bu kadar belirsiz bir sinav süreci varken. Ben kendi adıma ertelenmezse girmiyorum.
-
@elisa
otobüs firmaları derken şehirlerarasını kastediyorsanız çalışıyor hocam firmalar. şehiriçinde de farklı ulaşım alternatifleri var. -
sınavın şubat sonuna ertelenmesi için bakanlığı telefon yağmuruna tutmaya ne dersiniz?
-
@elisa
girmemek elbette sizin tercihiniz. fakat feragat imkanı bulunan sınavlarda girmemeye karar verdiğiniz zaman başvurunuzdan feragat etmenizi, geri çekmenizi tavsiye ederim. -
@duha pamukkale calismiyormus kamil koç belirsizmis metro varsa bile saatleri sacma. İsterseniz bir de siz arayin
-
@duha ayrıca ben dikkat ediyorum kimsenin hakkina girmemeye, tavsiyeni kendine sakla
-
@duha feragat etse bile cogu liste boş kaldı zaten .bir anlamı olmayacak ki .sınav zaten gıcık , şurada 4 gün kalmış nerede sınava gireceğimiz belli değil,süreci cok kotu yönetiyorlar .ben bile ankaradayken otobüslerin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum Ankara içinde bile uzak yer olursa taksiyle gideceğim .
-
@elisa
cumartesi günü ben pamukkale ile seyahat ettim?
ayrıca sınav tarihi şartları önceden belli bu yasaklar düzende kaç aydır devam ediyor. planlamasını 3 gün önceden yapıp aa bana uymuyormuş gitmem demek ki duyarlılık?
hergün işsizlikten dem vurup yakınanlar nasıl gidecem abi ya şimdi diyip şikayet edemez kusura bakmayın. gelenler nasıl geliyor ve planlamasını yapıyorsa onlar da siz de yapacaksanız. yapamıyorsanız girmezsiniz bu da hakkınız. -
@ekeblad
size katılıyorum hocam uzmanlığın organizasyonu, sürecin yönetimi çok kötü oldu herkes ne yapacağını şaşırdı. bu konuda zor durumda kalmanızı anlıyorum ancak müfettişlikte durum farklı benim sitemim ona. spesifik örnekleri alıp her sınavda geçerliymiş gibi sorumsuzluklarına mazeret uyduranlara tahammülüm yok açıkçası. -
@duha listeler dolmamış neyin duyarını kasıp duruyorsun ya bir sen akıllısın
-
@schossow99
bir üstündeki iletiyi oku güzel kardeşim.