Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekeblad Nesinden memnun değilmiş hocam? Sanayinin ne artısı varmış?
-
@cnkmo26 siz diğer arayan arkadaşla farklı yerleri mi arıyorsunuz hocam saatte 5 oldu ne giriş belgesi var ne duyuru
-
Arkadaşlar çıkmış sorulardan şu soruların cevabı nedir? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
1İşten ayrılan kişilerin sayısı ile iş bulan kişilerin sayısının eşit olduğu işsizlik oranı?
2.Hükümetin bir maldan belirli bir dönemde ithal edilecek maksimum miktara getirdiği sınırlama? -
şu sınava giriş belgesini cuma akşamı göndersinler de cumartesi günü fotokopici vs kapalı olduğu için manavdan alalım çıktısını
-
@Carpe-Vita hocam ben de şartları zorlamayı düşünüyorum sınava girebilmek içn. umarım yazdıklarımla kimseyi olumsuz etkilememişimdir. herkes elinden geleni yapmalı belki de son sınavımızdır..
-
@bluephantom öyle küçük kurumlar iyi oluyor hocam .stresli bir işin olmuyor .düşünsene kültür ve turizm bakanlığında çalıştığını .Bedava bilet , ön sıradan yer, seni yormayan bir iş .iyinin iyisi var .Ticaret de mutlaka iyidir ama kıyaslama yapılınca farklı olabilir .Ticaret Bakanlığı da güzel kurum .Ben çalışmayı çok isterim gel gör ki sınavı zor .Bu da motivasyonu düşüruyor .
-
-
Ee bugün de bitti 3 gün kala bir haber yok? Ne biçim iş bu ya
-
kendimize değil de daha çok ülkenin haline üzülüyorum.. ülkenin en mühim bakanlıklarından birindeki amatörlüğe bakın..
-
@edda, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@cnkmo26 siz diğer arayan arkadaşla farklı yerleri mi arıyorsunuz hocam saatte 5 oldu ne giriş belgesi var ne duyuru
ben sınavı yapacak olan üninin sorumlu bölümünü aradım direk çünkü tic bak.ndakiler topu onlara atıyordu..
-
@cnkmo26 anladım teşekkürler... maalesef o kadar onemsiziz ki son ana bırakmışlar valilik iznini önceden almak akıllarına gelmedi sanırım
-
Giriş belgesi gelen var mı? Haftasonu sokağa çıkma yasağı var bugün de gelmezse bir tek yarın kalıyor
-
@dogeygunes_ Bana gelmedi bir arkadaş mail veya mesaj atılacak demişti kontrol ediyorum hiçbirşey yok...
-
Ben daha kalacak yer bakmadim nerede oldugu belli bile degil seytan diyo gitme
-
@cnkmo26 Telefon numarasını buraya yazabilir misiniz biz de arayıp soralım sınavın durumunu.
-
@ksua bu bakanlığın numarası burası erteleme yok belge gelecek diyen kisiler 0312-204-9822
Üniversitenin numarasını bilmiyorum yukarıda bir arkadaş aramıştı belki o verir -
@edda Ben de az önce bu numarayı aradım. Öğlene kadar mesaj gelecek dediler ama hayırlısı.
-
@ksua sınav belgeleri mi gelecekmiş
-
@edda Sınav bilgileri gelecekmiş. Öğle arasının bitmesine yarım saat kaldı mesaj yetişir mi bilemedim.
-
@ksua " abi sen merak etme bugun bilemedin en gec yarin oglene kadar mallar hazir. " deyip tüyen esnaf modeli canlaniyor aklimda. Abi bu neee. Azicik plan programlama, azicik kurumsallik lütfen.