2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
@marmarakazim şansımız %20'den de az olabilir yani öyle mi.. iibf'li olup idari yargı hakimliğini kazanan arkadaşımız varsa nasıl çalıştı neler yaptı hakkında biraz bilgi verip umut aşılayabilir mi acaba
-
@sblue maalesef öyle hocam... Tavsiye olarak 2020 forumunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olmuştu ilk sayfalarda. Göz atsanız faydalı olur diye düşünüyorum. ️
-
-
Burası baya sessiz.
-
herkes baya derin bir sessizlikte, duyum vs yok sanırım bu sene için.
-
Herkese iyi çalışmalar ben kaymakamlik sinavi çalışıyorum ama farkettim ki kaymakamlik hekimlikten 3 ders ile ayrılıyor. Insan hakları turkiyenin idari yapısı ve mahalli idareler. Sizce ikisine birden çalışılır mi yoksa sadece birine mi ağırlık verilmeli? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-
Arkadaşlar bu yıl idari yargı alımı olurmu sizce? hep son düzlükte kaçırıyorum.olmaz diye korkuyorum. @pareto_wilfredo
-
Arkadaşlar merhaba. Ben hukuk mezunuyum geçen sene idari yargı sınavında 3-4 doğru ile mülakata girmeye hak kazanamadım. Ancak vergi, vergi usul ve maliye-iktisat kısımlarına hiç çalışmamıştım (bu dersleri en son fakültede görmüştüm 4-5 sene geçmiştir üstünden). Sizce bu sene için şansım ne olur, tahmini kaç doğru yapmalıyım, ne kadarlık bir çalışma yeterli olur; bu konu hakkında yardımcı olabilecek tecrübeli bir arkadaş var mı??
-
İleti kaldirilmistir.
-
Dostlar merhaba. Yakın eğitimden Levent hoca idari hakimlik için kotanın yeniden düzenleneceğini söylemiş, menfi mi müspet mi bilemem demiş. Bu konuda duyumu olan var mı? İdari hakimlik için iibfnin önü kapatılıyor mu acaba? @paretowilfredo hocam sizin bir duyumunuz var mı?
-
@mminervaa olumlu olursa şaşırtırlar sonuçta iibf bünyesi alışık değil olumlu durumlara Ama inşallah olumlu şekilde olan bir düzenlemedir hazırlanan ve hazırlanacak arkadaşlarımızada moral olur
-
@papatyaçayı Moral olur tabi inşallah da moralimizi bozmasın o bile yeter Lehimize olsa hoca söylerdi diyorum sadece
-
E zaten %20 kota, düzenleyecekler gibisinden söyleyeceklerine komple kaldırsınlar olumsuz olacaksa daha iyi. Kazananların çoğu da İİBF hani biz yetkin değiliz ya :)))
-
Kaymakamlık + KPSS sonrası İdari Hakimlik serüveni için de beklemedeyiz.
-
@mirakar Bu düzenleme kaldırmayı çağrıştırdı bana. Ve evet iibfnin başarısı göz ardı edilemez.
-
sene sonunda yine alım olur mu?
-
Hakim yardımcılığı uygulaması bu sınavla gelir mi acaba? Düzenlemeler vs. bu seneki alımı etkilemez umarım.
-
Merhaba.10 senelik uzman memurum
İdari yargıyı bu sene denemek istiyorum ama ilk baslangicta maaş ne kadar acaba bir bilginz var mi -
@miskil asil olarak atanana kadar 6800 falan, atanınca 10-11 bin civarı sanırım hocam.
-
@marmarakazim asıl olarak ne kadar sürede ataniliyor peki ciddi maaş kaybı benim için şu ortamda.ama meslek kariyeri olan,geleceği açık bir meslek. Tşk bilgi icin.