2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
İdari hakimlik ders notları yetki yayınları kullanan ve oneren var mı?
-
@taxat35 88-83 doğru ile mülakata kalınabiliyor. 7 soru o bölümden geliyor dolayısıyla es geçerek kalabilirsiniz.
-
@mami1616 Üstünkörü çalışıp o kısımdan 2 doğru 5 yanlış yapsak geri kalan 93 sorudan 85 doğru çıkarmak gerekiyor o zaman. Vay babam vay
-
Arkadaşlar elimde son basım 4 kitap var. Yeni aldım ancak çalışamayacağım için satıyorum.
KARAR Medeni Usul Hukuku Konu Anlatımı 2021
KARAR Medeni Usul Hukuku Soru Bankası 2021
MATRAH Vergi Hukuku Konu Anlatım 2021
MATRAH Vergi Hukuku 1111 Soru Bankası 2021
Dört kitabı toplam 222 TL'ye aldım. Kargo alıcıya ait olmak üzere 130 TL'ye bırakıyorum. Üzerlerinde çizik dahi yoktur. -
Arkadaşlar merhabalar, sağlık sorunu nedeniyle hâkimlik sürecine devam edemeyeceğim.
Yetki uzemden almış olduğum
online ve offline ders paketlerini
Konu anlatım kitapları ve soru bankası
Hocaların ders notları
Konsensüs çıkmış sorular
ÇOK uyugun fiyata verebilirim. İhtiyacı olan veya düşünen arkadaşlar özelden yazabilirler. -
@guymağduru, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Arkadaşlar merhabalar, sağlık sorunu nedeniyle hâkimlik sürecine devam edemeyeceğim.
Yetki uzemden almış olduğum
online ve offline ders paketlerini
Konu anlatım kitapları ve soru bankası
Hocaların ders notları
Konsensüs çıkmış sorular
ÇOK uyugun fiyata verebilirim. İhtiyacı olan veya düşünen arkadaşlar özelden yazabilirler.Ek olarak monopol soru bankası ve iktisat analiz soru bankası da mevcuttur.
-
Justice 2020 soru bankası themis anayasa idare : Hiç kullanılmadı
yanında ekstra kitaplarda gönderecegim almak isteyen olursa mesaj atabilir. -
Sınav başvuruları başladı arkadaşlar sadece istanbul izmir ankarada yapılacakmış galiba sınav.
-
Merhaba. Geçen sene idari hakimlik için alınan kaynaklarla bu sene de hazırlanabilir miyim? Ona göre yeni kaynak bakacağım çok büyük güncelleme oldu mu acaba takip edemedim.
-
@bbn Vergi değişikliklerini takip ederseniz ki o değişiklikler şuan ki mevcut kaynaklarda da yok. Sorun yaşamazsınız
-
Arkadaşlar bu sene sınav yeri (merkezi) tercihi bir tane mi seçeceğiz? Geçen sene iki tercih yapmıştık diye hatırladım emin olamadım
-
Adalet Bakanlığına transkripleri ne zaman ileteceğiz? Bir bilgisi olan var mıdır
-
@hkmhkm Tek zaten onay vermez öyle olsa sistem .
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Adalet Bakanlığına transkripleri ne zaman ileteceğiz? Bir bilgisi olan var mıdır
Mülakat aşamasında verilecek.
-
Yine ,yeni,yeniden buralardayız. Nerede kalmıştık ?
-
Arkadaşlar merhaba. Sınav başvurusunda transkript teslim edilecek mi bilgisi olan var mı ?
-
@miazim, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Arkadaşlar merhaba. Sınav başvurusunda transkript teslim edilecek mi bilgisi olan var mı ?
Merhaba hocam, transkripti başvuruda değil de mülakata hak kazanırsanız teslim edecekmişsiniz.
-
@vamos teşekkürler
-
Arkadaşlar elinde geçmiş yıllara ait çıkmış soru olan var mı?
-
arkadaşlar merhaba bana çok acil kaynak önerisinde bulunacak birisi var mı acaba