Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekeblad sözlü alım yapıp bedava kadro vereceklerine yazılı yapıp 200 aday çağır 92 kapat tabanı salonların yarısı boş olsun yeğlerim . Kaldı ki bugünün sorunu değil dediğiniz hep olan şey . Bırakında teftiş kadrosu yds siz olsun . Bedavaya gitmesin .
-
@kamuadayı mezuniyet belgesi evet jpg e çevirip yükledim sadece taramadım. Teşekkür ederim
-
@kalemcanavarı ben jpg e çevirdim
-
İngilizce şartı gene bazı adayları dışarıda bırakıyor. Bunu Hazine Maliye Uzman Yardımcılığında da göründü. Bu ilan 5 katı değil 20 katı yazılı sınava çağırıyor. Yani mağdur sayısı ciddi oranda azaltıyor. Bu göçte aynı oldu. Bence şimdiden başlayın. Çok ciddi yarış olacak.
@ekeblad, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sokrates12 bakın işte böyle durumlarda 50 bile olsa ingilizce şartı koymak gayet güzel oluyor .öyle elini kolunu sallayan basvuramiyor.bir de posta şartı olacak .o zaman gerçekten isteyenler başvurur .
Hocam sen öyle diyorsun da adam gelir uzmanı arkadaşları girsin diye daha rahat geçsin diye sınava bir daha başvuruyor .adilik bu başka bir şey degil .en tehlikeli grup bu iibf iller . -
@hayırlısı035 maliye uzmanlığının dolmamasinin tek nedeni ingilizce değil istanbul olması çok etkili .ben kendim gibi en az 5 kişi biliyorum .
-
Sonradan Ankara eklendi.
@ekeblad, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020@hayırlısı035 maliye uzmanlığının dolmamasinin tek nedeni ingilizce değil istanbul olması çok etkili .ben kendim gibi en az 5 kişi biliyorum .
-
@karar sözlü sınavla alıp yarısının gelmemesi yine haksızlık .Ayrıca testten 95 almakla yazılı sınavdan geçmek çok farklı .İsteyen istedigine başvurur ama gelmeyeceği sınava başvurmak ne kadar doğru ? o zaman ben de bir işte çalıştığım halde her sınava başvurayım .Mesela Ankara guy a basvursaydim ve sınava gitmeyecektim.1 kişinin hakkını yiyecektim.Kural olarak hiçbir sıkıntı yoktu ama dogru mu ?Mesela onda da hali hazırda guy olanlar bu sınava başvuramaz diye bir madde konulabilirdi.Bu sınavda da seçim hakkı olmalıydı bir şey olmalıydı .sadece puanı yüksek diye insanlar hakKa sahip olmamalı .
-
@sokrates12 kamuda çalısan arkadaslarınız 3600 gösterde değilse başvurmaları normal. Yani guy il göç sgk denetmeni vb ise basvurmalarında problem yok.
-
@ekeblad siz teftiş sınavına ydsyi eklemek başı boş başvurun önüne geçer dediniz . Teftişte yazılıdan kastım klasik olması yazılı testide içerebilir ki bunu yapan kurumlarda var teftiş alımını testle yapan . Karşıyım .
Atandığı yer insanın kaderi olmamalı ! asla karşı değilim hayalleri ise başvurur normal . Siz ank guysunuz zaten belkide gu başvurmadığınız için tebrik etmek doğru mu bilmem ?
Gitmeyeceği halde başvuran adaylar yada test çocuğu klasiği yapamayacak ama yine girecek olsun benim şansımı arttırır en fazla ama yine de işsiz adama hiç bir şey diyemem bu konuda .
Sözlü alım hakkında çok fazla konuştum ben en son hmuy yarısı değil 2000 kişi davet edildi 643 kişi hak kazandı %32 Ank şansı verildi kimseye değil olan işssize oldu , merkez 75 haketmedi . Kimse de konuşmadı . Unutturuldu . ! Yazık oldu .
Hak hukuk çok sevmiyorum konuşmayı ama ticaret teftiş sınavı son zamanların uygulanırsa adil alımlarından olur eminim
Her alımın sıkıntı oluyor dolmayan sıralar malesef . Önüne geçilemedi . -
Dostlar herkese başarılar dilerim. İnşallah emek veren dostlarımın kazanacağı bir sınav olur. Güzel bir meslek.
Bir arkadaşım tek bir sınava başvurabildi, diğerlerine başvuramadı. "2020 yılı için p48 puanı bulunamadı" tarzı hata veriyormuş. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
-
İyi akşamlar herkese, bugün başvuru son fakat başvurmak istediğim zaman 2020 puanınız bulunamamıştır, 2019 u denediğim zaman onda da aynı hatayı veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı, ne yapmalıyım?
-
@baelish Ben yaşadım ama tekrar tekrar girince çözüldü.
-
Ben tekrar tekrar denedim. Eğer olmazsa farklı internet tarayıcıyı deneyiniz
@berkates, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020İyi akşamlar herkese, bugün başvuru son fakat başvurmak istediğim zaman 2020 puanınız bulunamamıştır, 2019 u denediğim zaman onda da aynı hatayı veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı, ne yapmalıyım?
-
NOT: Yüksek yılımda ki puanımı ısrar ettim.
@hayırlısı035, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020@baelish Ben yaşadım ama tekrar tekrar girince çözüldü.
-
Pazartesi açıklanır mı?
-
Arkadaşlar ben başvuramıyorum bu ilana, 2020 alan 24 puanım var ama sistem görmüyor niyeyse benim puanımı, puanınız yoktur hatası veriyor nedendir?
-
@honeybanana dün itibariyle başvurular bitti.
-
Sistemde yaşanan aksaklıklar nedeniyle başvuru yapamayanlar bunun hakkında e posta gönderirlerse sorunları çözülebilir. İlanda gerekli adres mevcut. Kolay gelsin.
-
@tarkovski, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@honeybanana dün itibariyle başvurular bitti.
uzman yardımcılığına başvuruyordum ben yanlış başlığa yazdım sanırım
-
Ne zaman acıklanacak bilgisi olan yok mu ?