Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@saitulukurt bugün arayıp sordum. sınavdan 15 gün önce açıklanacakmıs ilanda yazıyormus
-
@asımus En geç 15 gün önce yazıyor ama bazı kurumlar inatla bekletiyor sanki
-
Biride çıkıp demiyor bu sınav ayın 9 unda nerde bu listeler ticaret bakanlığı yeni ilanlar yayınladı acaba listeler de belli olur mu bu hafta
-
@primocarnera
en erken dış ticaret 23-24 ocak? -
@primocarnera 9 Ocak’ta değil sınav
-
Hâlâ açıklanmadı mı yaa
-
@blueberry Açıklanmayacak ki daha çok var. İlan metninde yazıyor sınavdan 15 gün önce diye.
-
İlk sınav benim aklımda 9 Ocak diye yer etmiş
-
Yarın arasak mı ya bir an önce açıklanması için Vakıfbank sınavıyla gümrük aynı gün
-
Biraz önce aradım yetkili kişi yoktu ancak görüştüğüm kişi yine 15 gün öncesini söyledi. Pazartesi tekrar arayın yetkili kişiler olur dedi
-
listeler açıklanmış arkadaşlar .en düşük 88.7 kapatmış .
-
maaşallah yuh
-
Yds istemezse :)) düşük bile kapatmış
-
bir arkadaş vardı .Demiştim ki kişiler hepsine başvurur ve yüksek kapatır o yüzden tek başvuru olsaydı keşke millet gitmez bosa gider .O da dedi ki gitmesin yine hakkıyla girecekler .Buyrun hakkınızla girin .
Bu liste herkese refarans olsun .Guy da yapılsa vmy de bu kişiler hepsine başvuracak .İyiki yds var da biraz ondan kurtarıyoruz . -
Hazine kontrölörlüğü güzel referans olacak kaç kişi ayıklanacak listelerin yukarısından
-
@ekeblad hocam vala 75 le kapatmadı yds isteyip hiç yoktan bence daha iyi bilen adamlar yarışacak buda kurumun işine yarar
-
Arkadaşlar polemik oluşturmak için söylemiyorum ama listeye girenlerin hepsi Türkiye'nin ilk 300'ünde yer alan arkadaşlar. Yani alan bilgisi noktasında kendini kanıtlamış olanlar. Bence listenin böyle olmasında bir adaletsizlik yok. Tabii ki sözüm mülakat esnasında referans olaylarının dışında. Bu düşünceyi de listeye 0,1 puanla giremeyen bir kardeşiniz olarak söylüyorum.
-
@uvyx o ne demek
-
@adanali01 neyi daha iyi biliyorlar hocam ? kusura bakma ama hocam benim gözümde 90 alanla 95 alan arasında bir fark yok .ikisinin de alan bilgisi gayet iyidir .Max 1 2 aylik calisma farki olur .yds istemesi neden yok yere oluyor ki ? Dış ticarete müfettiş alıyorsun 0 ingilizce istiyorsun .Ayrıca Türkiyenin en iyi 300 kişisi değiller .o puan türünde en iyi 300 kişiler .ben bu listede yokum ama ilk 50 de olduğum puan türleri var ve yds de var .Bu benim en iyi 50 de olduğumu göstermez .
-
ücretler, çalışma koşulları, mesleğin kendisinden çok ticaret bakanlığında olması dolayısıyla ayırt edici bir özelliği var mı?