KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@erkn58 evet hocam tekrar başvuru sisteminden girerek değiştirebilirsiniz.
-
Van düşünen var mı arkadaşlar ?
-
@erkn58 sizin yer neresiydi hocam, değiştiriliyor diye biliyorum
-
Urfa kaça düşer sizce?
-
@marsiyal hocam bunu hiç kimse bilemez çünkü kimse kimsenin aklından geçenleri bilemez...Fransız atasözüne göre şeytan bile :). o yüzden puan yorumları ya manipülasyon içindir ya da lafügüzaf...
-
93 ile izmir yazdım ben de bakalım gelecek mi ?
-
92.5 KUY02 ordu. Yaşadığım il ve memlektim Ordu
-
92.5 ile Mersin yazıyorum. 91.2 ile bir arkadaşım da mersin yazmayı düşünüyor.
Not: Mersinli değiliz. -
@rmznsymn Sıralamalarınız nedir hocam ?
-
@rmznsymn p48i 87.5 imiş. İki puan arasinda bu kadar puan fark eder mi bilinmez. Hayirlisi olsun sizin için.
Puan yazmayi dogru bulmuyorum ama yine de. Kimse etkilenmesin bu paylaşımlardan.
-
@malatyalı-sis manipüle etmedikten sonra yazmak mantıklı aslında puanı düşük olanda ona göre tercihde bulunur tek iş tercihinin dezavantajını yenebiliriz belki
-
@bulut25 herkes dürüst olsa mantikli olur ama malesef ancak anonim kimlik altinda kimseye guvenilmez
-
Memleketim Mersin 88.38 ile Mersin yazdım.
-
il tercihinizi değiştirmeyin yazılanlara göre guy da arkadaşım millete kanıp yaşadığı yeri yazmadı saçma bir yer geldi yazsa gelecekti puanından 2 puan düşük kapattı ili....sadece güvendiğiniz arkadaşlarınıza sorun nereyi yazdığını benm 1 arkadaşım yüksek puan ile doğu yazdı ailesi orda olduğu için diğeri 90 küsürle büyükşehir yazdı batıda wp grubundaki 4 arkadaşta aynı yeri yazdı....tamamen şans neresi kaçla kapatacağı ..kesin olarak bildiğiniz 4 kişi bir yeri yazdıysa anca o zaman o ilin taban puanını bilirsiniz..ben sadece 1 şehir biliyorum taban en kötü kaç olacağını:))))
-
@lıvıngzeus 5 il tercihi varken neden değiştirdi ki? Orası gelmezse altındaki gelecekti zaten.
-
Ağrı yazdım 84.48 ile olmaz ama hayırlısı artik
-
@scofieldmustafa hocalar büyükşehiri yüksek puanlılar yazcak yazmayın falan deyince bir de forumlarda wp gruplarında çok spekülasyon yaptılar telaşlanıp garanti gelebilecek yerleri yazdı hata etti
-
@lıvıngzeus tek tercih sisteminde korkmak normal fakat 5 tercihte alayına yazmak gerekirdi. Kötü bi deneyim olmuş hocam.
-
İlleri yazmasak daha iyi olmaz mı zaten 1 2 kişi alınıyor
-
@scofieldmustafa hocam 78 puanı vardı kritikti yani tercihi o yüzden telaşlandı