KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@primocarnera Eskişehir yok sanırım hocam
-
eski guy tercihi gibi benm arkadaşım 91 ile bingöl falan yazıcak ailesi orda olduğu için tamamen şans yani nerenin kaçla kapatacağı 88 ile edirneye atanan tanıyorum o yüzden tahminlerin tutma olasılığı çok çok düşük yüksek puanlı olup forumda olmayan onlarca kişi var 4 kişi çağıracağı için tamamen şans
-
İstanbul, Ankara, İzmir illerinin üçü de olsa ve alımı görece daha yüksek olsa yığılma olacak iller belli olurdu. En yüksek alım 2
-
@onuktekin tahmini kaça düşer hocam en düşük il?
-
Spekülasyon, yönlendirme ve algı yapıcılar erkenden başlamış.
-
@uerdgn1 mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olduğunu tevsik etmek veya diğer kuruluşun ve KOSGEB'in muvafakatı ile mecburi hizmet süresini KOSGEB'de tamamlamayı taahhüt etmiş bulunmak diye bir ibare var. Bu mecburi hizmet suresi icinde baska ust bir kurumu kazanirsak muvafakat verirler mi hocam ?
-
@blueberry, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Spekülasyon, yönlendirme ve algı yapıcılar erkenden başlamış.
Müneccim gibiler şuralar yüksek kapatır falan ama okuması zevkli oluyor. : )
-
@blueberry hiç fikrim yok. Şu üç il yanına Bursa ve Antalya olsa tahmin edilirdi de şu an hiç bir şey diyemiyorum. Diyen de nasıl der bilmiyorum 1 kişi alacak 4 kişi çağrıyor. Mesela 1 kişi alan yere 97,96,95,94,93,92,91,90 puanla başvurular oldu. 93,92,91,90 puanlar elendi demek oluyor. Bu bahsettiğim iller olunca bu durumdan faydalanmak daha kolaydı. Eski alımlarda bu yüzden 84 puana kadar düşen yerler var. Şimdi bundan faydalanmak zor.
-
2019 ve 2020 p28 puanlarından hangisi avantajlı o belirleyici olabilir yüksek kapatıp kapatmayacağında fakat şu gerçek ki çoğu il kumar
-
@don-pablo 2020 puanlari daha yuksek galiba
-
@bebekendüstri bence sözleşmeli olması 657 ye sadece disiplin yönünden tabi olması sebebiyle çok aşırı rağbet görmeyeceğini ve gerçekten ihtiyacı olan işsiz kişilerin muvaffak olacağı bir alım olacağını ümit ediyorum
-
@don-pablo insallah hocam
-
@mrvguy kurum güzel arkadaşlar mevzuatı temiz çalışma koşulları iyi 3600 gösterge merkezî uzman maaşı + günlük yaklaşık 21 lira yemek parası var , yds kursu için 1 sefer olmak kaydıyla belli bir miktar kurs paranida karşılıyor .
-
@abdullah_cevdet sözleşmeli olduğunuz için istifa eder gecersiniz diye düşünüyorum.
-
@don-pablo yönlendirme gibi olsun istemem ama memurluktan ( guy,mhuy ,sgk dent.) İstifa edip gelenlerde var 657 olmamasina takılmayın sözleşmeniz süreli değil ve adalet bakanlığı uzmanlığına denk sayilan uzmanliklardan kobi uzmanlığı
-
doğu iller bile 88-87 ile kaparmış doğunun doğusu 90 da aşağı düşmez inş düşer de faydalanırız ama sanmıyorum bu işsizlikte diğer seneler gibi bile olmaz yığılmanın yığılmaısnı yaşıyoruz bu sene ..
-
@mahlaki iste tarim kreedi gibi maas cezasi falan vs farkli seyler olabilir o yuzden kosgebde calisan arkadaslara sordum ikiside cevaplamadi hayirlisi artik..
-
@abdullah_cevdet istifa edip başka kuruma geçen arkadaşlarımız oldu. Bu konuda bir sıkıntı yok.
-
@uerdgn1 tesekkur ederim hocam sagolun.
-
Dil şartını yerine getiremeyince ve tez konusunda 2 kez verilemediğinde kurumda uygun pozisyona atanır gibi bir ibare var ayrıca 657ye tabi olmaması ,sözleşmeli bir kadro olması bir nebze de olsa puanların düşmesine sebep olacaktır diye düşünüyorum