KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Belli bir süre çalışma yükümlülüğü olduğunu biliyorum bu süre sanırım 3 yıl. bilgisi olan var mı bu konuda?
-
-
Arkadaşlar meslek tanıtım çalışmamızı hazırladık. Buyrun incelemek isterseniz;
-
@blueberry çalışma zorunluluğu, bırakılması durumunda tazminat ödeme vs. gibi herhangi bir hüküm yok. SADECE yeni getirilen atandığın ilde uzmanlığını alana kadar kalmak zorundasın. Belki bununla karıştırıyor olabilir arkadaşlar.
-
kuy3 için başvurmayı düşünüyorum. düzce kaça kadar düşer sizce ?
-
Arkadaşlar başvuru yaparken sistem irtibat adresini edevleten çekmiyor.Edevlete bakıyorum ikametgah adresim var.İrtibat adresi diye bir sekme göremedim.Siz başvuru yaparken böyle bir sorunla karşılaşdınız mı?
-
@bozacı irtibat adresinde sorun yaşamadım fakat başvurumun onaylanıp onaylanmadığını anlayamadım başvuruyu onayla dediğim zaman ekran kararıyor kabul edildi mi bilemedim
-
@ezgikkr ekran karardıktan sonra mail onaylandığı dair mail geldi
-
@theekonomist teşekkür ederim dikkat etmemişim mailime
-
Başvuru 10 saniye bile sürmedi.
-
@blueberry aynen bende şüphe ettim , eksik bişey mi ? Yaptım diye
-
Diploma denklik belgesi sekmesinde denklik gerektiren bir durum yoksa normal diplomamızı mı paylaşacağız yoksa hiçbir şey yüklemeden geçecek miyiz orayı ?
-
@düdüklütencere ben normal diploma yükledim. Ama bende emin değilim
-
Bazı ilanlara bakınca maşallah çok güzel ilanmış kazanacak arkadaşlara başarılar deyip geçiyorum. Biri de bu ilan ️
-
@theekonomist
esasında gayet açık aslında eğer denklik gerektiren bi durumsa diploma denklik belgesi istediği onun dışında diploma gerekmediği ama yine de paranoyak olduk insan bi acaba diyor.siz e-devletten oluşturulan mezuniyet belgesini mi yüklediniz, yoksa diplomanızın fotoğrafını çekip mi yüklediniz ?
-
@ezgikkr siz başvurabildiniz mi acaba aynı sorunu arkadaşım da yaşadı çözemedik bizde neden olduğunu
-
@bozacı siz başvurabildiniz mi acaba aynı sorunu arkadaşım da yaşadı çözemedik bizde neden olduğunu
-
Valla ben e-devletten mezun belgesini yükledim ne olur ne olmaz . Zaten geleceğini düşünmüyorum.
-
Hayırlı olsun yaptık başvurumuzu hakkımızda hayırlısı..
-
@busraxxx İk'ya mesaj attım fakat daha dönüş olmadı.