KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday geçen senelere bak hangi il kaçla kapatmış. Bir fikir verir bence
-
-
@uerdgn1 geçen senede iibf den 32 kişi almış peki ingilizce 3 sene sonra mı yeterliliği oluyor hocam
-
@gencbiraday 3 senede veremesen 2 sene daha veriliyor. 5 sene
-
88 puan 252 siralama ihtimal var mi gelir mi?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma Benim çok sorum olacak dostum
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma iyi günler hocam. Kusura bakmayın hiç bilmiyorum. Yeni gelen duy ilanı gibi tek tercih mi yoksa guy ilanı gibi çok tercihli mi oluyor başvuru?
-
@aroma mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olduğunu tevsik etmek veya diğer kuruluşun ve KOSGEB'in muvafakatı ile mecburi hizmet süresini KOSGEB'de tamamlamayı taahhüt etmiş bulunmak diye bir ibare var. Bu mecburi hizmet suresi icinde baska ust bir kurumu kazanirsak muvafakat verirler mi hocam ?
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5458/2019-kosgeb-uzm-yrd-24-ki̇şi̇-sözlü-i̇lani/53
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5458/2019-kosgeb-uzm-yrd-24-ki̇şi̇-sözlü-i̇lani/111
Bir önceki alım için, ondan bir önceki promosyonda giren birisi olarak yazdıklarım. Kurumda çok bi değişiklik yok yazılanlar size yardımcı olacaktır. Ekstra sorularınız varsa yöneltebilirsiniz, takip edebildiğim sürece cevaplandırırım. Herkese başarılar dilerim kolay gelsin.
-
Tayin konusunda mevzuatta önemli bir değişiklik yapıldı bu arada. Artık atandığınız ilde, uzmanlığınızı alana kadar kalmak zorudnasınız. Uzmanlığı almadan tayiniz gerçekleştirilmeyecek.
-
89-90'dan aşağısı zor gözüküyor
-
@blueberry neye gore zor gorunuyor sadece bir il seciliyor 85 ve ustu herkesin sansi var
-
@malik Hocam benim puanım da o civarlarda. Umarım dediğiniz gibi 85'e kadar düşer.
-
@abdullah_cevdet bu konuyu ben de merak ediyorum üstadlar aydınlatabilirse memnun oluruz.Başvurumuzu ona göre yapalım.
-
Sanırım yüksek kapatacak iller arasında İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin gibi görünüyor. Üstadların tahminleri nedir acaba
-
@ehva izmir kocaeli yüksek kapatabilir
-
İzmir Eskişehir Kocaeli Konya vs yüksek kapatacağı aşikar