2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
-
@blueberry maaslarina baktmda 2000 falan diyor bir yanlislik olabilir mi ?
-
@abdullah_cevdet 2650 TL gördüm. Masrafı daha yüksek olacağı için hiç çalışmamak daha makul olur.
-
@abdullah_cevdet Evet sadece Ankara ikametgah istemesinin nedeni olabilir. Kontrolör yardımcılığı ilanı da gelebilir öyleyse...
-
85 90 95 puan alan adaylara 2.500 lira maaş ver , üstüne 3 yıllıkda sözleşme imzala. Sözleşmeden cayarsanda 5 katı brüt maaş cezası kes. Şaka gibi bu iibf'lilerin uğradığı durumlar şaka gibi
-
@blueberry ben yokum size basarilar onca emegin karsiligi asgari ucret olmamaliydi...
-
Son 6 ay ikenetgah diyor bu ne saçmalık merkeze adam alıyorsun taşra olsa anlarım
-
Bu ilan direk torpilin açık göstergesidir.Maas durumu kesin 2650 tl mi?Merkez kadro diyor.
-
@zenginmemur merkez kadro degil hocam 657 ye tabi degil zaten maaslar o civarda
-
@kalemcanavarı gecmis ilanlari da hep bu sekilde olmus hangi il alirsa o ilde ikametgah sarti vardi
-
@adam-simith geçmiş ilanlar kooperatif görevlisiydi taşraydı onda ikenetgah istemesi gayet normalda bunun için aynı şeyi diyemeyecem merkez birliğine eleman alıyorsun nerden baksan saçmalık
-
Maaş ve şartları hakkinda kesin bilgisi olan var mı?
-
@bebekendüstri servis görevlisi ilk işe başladığında aday memur olarak başlıyor kadroya geçene kadar (6 ay ile 1 yıl arasında) asgari ücretin üzerine yol yemek birleştirilmiş sosyal haklardan oluşan çeşitli yan gelirler ekleniyor. Onun yanında 12 maaş artı 3 ayda bir ikramiye kurban ramazan yardımları birde yılda bir teşvik pirimi oluyor. Kadroya geçtikten sonra toplu iş sözleşme hükümlerine göre belirleniyor maaşları.
-
@bebekendüstri milli kütüphanenin yanında zaten merkez birliği
-
@adam-simith evet doğru 657 ye tabi olmuyorlar bildiğim kadarıya maaşları fena sayılmaz. Kooperatif görevlisi olarak çalışmakayım.
-
@mahoni3406 dostum bizim için bi soruşturabilir misin mesleği iş ne, maaş ne, kadro imkanı, özlük hakları vs?
-
@mahoni3406 çok teşekkürler başvuralim o zaman
-
@mahoni3406 hocam kesin mi bu 2650 tl maaş yazıyor tam olarak doğrusunu da bulamadım
-
82.15'e düşer mi arakadaşlar?
-
@mahoni3406 Maaş 2650 TL mi?