2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@serkanme https://smallpdf.com/tr/jpg-to-pdf bu siteyi kullanıyorum
-
@serkanme ctrl+p yap kaydedin hocam pdf olarak sonra yükleyin.
-
Bugün çalışan bir görevliyle görüştüm. İnanamamıştım ama maaşlar hakikaten asgari ücret civarındaymış yeni yılda 3000 bandına anca gelir herhalde. İnanılmaz gerçekten alan puanıyla alım yapıp vasıfsız işçi maaşı vermek nasıl bir vicdan bilmiyorum. Başvuru yapacak arkadaşlar bunu ciddiye alarak başvursunlar.
-
Arkadaşlar kimler kaç puanla başvuru yaptı acaba ? Ortalama bir belirlemek mümkün mü
-
85 90 95 kpss a puanıyla kapaticak kurumun asgari ücretten biraz fazla vermesi takdire şayan.
-
@sokrates12 hocam vala çoğu kurum 95 le kapatır diyorlar o yüzden bu 90 la kapatsa niye kapattı demem ilginç bir yıl ama benim iyi niyetli düşüncem 85 den düşük kapatır ınsallh bizde gireriz
-
@sokrates12 zaten a grubu olupta 90 ve üzerine sahip bir puanla başvurulması ve bu denli maaş sıkalası başvuru yapmadan önce bir düşünmeyi gerektirir
-
@gazibey
Aynen öyle hocam 90 üzeri adayların çok daha güzel yerlere gelme imkanları var , bulundukları ilde özel sektörde bile alacaklari maaşlar icin başvurmasina gerek yok bence.Bunun yaninda gecmis yillarda kurum kadın adaylar konusunda da eleyici olmuş.Basvururken bu sartlari gözetmek lazim -
Fotoğraf yüklerken sıkıntı yaşayan oldu mu arkadaşlar ?
-
@adanali01 p3 lü alımlarda 60 küsürlü puanı görmüş elbet ki bu alım merkezde çok daha yüksek kapatacaktır fakat yine p3 lü alımda dahi 60 küsürler oldukça düşük..1500 sıralamam var umarım ben ve benim gibilerde mülakatı görür.
-
@bytul Hocam zaten görmesi gerekirde normalde bu sene farklı bi sene hep yüksek kapatıyor yoksa şu ilan düşük kapatması lazım
-
@adanali01 hocam farklılık guyda oldu sadece o da il tercihinden açıkcası..2018 de merkezi alım 85 küsürle kapatmış..ki ozamanın 85 puanının sıralaması daha gerideydi..umarım 85 altı görelim
-
@blackbird ınsallh hocam
-
@bulamadim ben Tarım kredide çalışıyorum böyle bi durum yok. Sadece ilk 2 ay deneme sürecinde böyle oluyor sonraki 4 ay 3500 civarı sonra kadroya geçersin maaşı 4200 gibi oluyor üstelik 3 ayda bir ikramiye alıyorsun 3000 lira. Yıl sonunda da prim alırsın merkez birliğinde 3 maaştı galiba. Bunlar başlangıç maaşları yıl geçtikçe yükselirsin daha çok artar maaş yönünden pişman olmazsın. Çoğu uzmanlıktan iyidir.
-
@cammm nasıl yok kurumu aradım sordum 2650 dediler. Kurumun yalan söyleyecek hali yok görev farklılığı felan mi var?
-
@abbaskara ilk 2 ay deneme sürecinde bu şekilde oluyor
-
@cammm hocam sağ olun bilgiler için, ikramiye konusunda bilgim yoktu. sizin bahsettiğiniz maaşlarda çok tatmin edici değil dürüst olmak gerekirse 3500, 4200 kimse kusura bakmasın ama komik rakamlar bana göre.Ben başvurmayacağım biliyorum ki kalıcı olmam burada kalıcı olmak isteyen bana yeter diyenlerin önünü tıkamak da istemem. Çalışmak isteyenlerin yolu açık olsun. Bunca şey isteyip bu şartları reva görenleri de bi kez daha Allaha havale edeyim yeri gelmişken
-
@cammm Bi de aklıma takıldı çoğu uzmanlıktan iyidirden kastınız ne? kariyer meslek değil yükselme ihtimali yok. Uzman yardımcılığı başlangıç maaşını bile yıllar sonra alıyorsunuz. Nesi iyi tam olarak?
-
@bulamadim 1 yıldır çalışıyorum daha yeni kadroya geçtim ortalama 6bin şuan karar sizin hocam ben eksik bilgiyi düzeltmek istedim
-
@bulamadim sitesinde yazıyor kariyer olanakları yönetmen daire müdürü genel müdür yrd diye