2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@blueberry okadar az olacağını sanmıyorum. O rakamlar eski rakamlardır.
-
@byteks1 merkez birliğini arayıp dilediğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. 0312 216 40 00
-
@bebekendüstri başvurulen şu hususa dikkat edin eğer göreve başlarsanız. 3 yıl içeresinde istifa edemiyorsunuz ederseniz eğer 5 maaş tazminat ödeme yükümlüğü getiriliyor. Kooperatif görevlilerinde de böyle bir madde vardı bir arkadaş başka kuruma atandığı için istifa etti 14 bin küsür para ödedi 1 yılldır çalışıyordu
-
50 lira da sınav ücreti varmış. ösym sınavları tamam ama kurum sınavlarının para ile sınav yapması can sıkıyor.
-
Başvuru nerden yapılıyor arkadaşlar sitede link vs göremedim.
-
@mahoni3406 evet hocam duydum baya yuksek bir tutar ama meslek seçme lüksümüz pek yok
-
@blueberry evet başta bende bir yanlışlık olduğunu düşündüm ama kurumu arayım sorunca 2650 dediler alan puanıyla işe girilmesine rağmen
-
@kalemcanavarı asgari ucret resmen
-
3 yıl çalışma şartı var işi bırakırsan brüt maaş üzerinden 5 maaş cezası var. ayrıca burada çalışma durumunda guy mülakatında zaten atanmış diyerek eleme ihtimalleri var mı?
-
@bytheodoras eveet puanlar 90 altına düşer mi 82 civari..
-
@bytul düşer 80 puan üzeri adamın başvurması mantıklı değil bu maaşa birde guy için sınava girecek 5000 kişiden biriyse
-
@abbaskara o bahsedilen maaştan ibaret değilmiş yanlız tazminat ikramiye vs..
-
@abbaskara guy komisyonu bunu dikkate aliyor olsaydi il göç uzman yardimcilari sinava katilmazdi..
-
İlan linkinin güncellebeceği söyleniyor bilgisi olan var mı
-
@kalemcanavarı ikamet şartı kaldırılıdı diye biliyorum belki kpss yılında da bir değişiklik yapılabilir.
-
@mahoni3406 evet gördüm hocam başvurumu yapacağım hayırlısı olsun
-
Kaçla kapatır kaç puanın şansı var doğru değerlendirmeyi Nası yapabiliriz ?
-
Kpss neden tek yıl?
-
85 ile basvurdum . 90 puanlilar basvurucak ve mulakata bile gitmeyecek nasil olsa bize gelmez :)))
-
Maaş konusuna takılmayın mutlaka başvurun kaymak yerlerden biridir . Mağdur olmazsınız prim ikramiye çalışmalarınıza satışlarınıza göre tatmin edebilir araba benzininize kadar indirim imkanları var tazminatı iyi araştırın yeride güzel hayırlı olsun biz yaş küçüklüğünden başvuramıyoruz .