2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@karar hocam peki kaç puana düşer bir fikriniz var mı..2018 merkezi alıma çıkmış fakat ilana ulaşamıyorum taban puanları görmek adına
-
@blackbird hafızam yanıltmıyosa ankara için 86 rakamı vardı resmi olarak en son ama ikametgahlı şarttı sanırsam bunda kalkmış . Şartları taşıyorsanız başvurun ümidinize dokunamam .
-
@blackbird ozaman daha yüksek kapatacaktır..Yine de başvuralım bir ihtimal.
-
"Haklı bir sebep olmaksızın istifa eden tazminat öder" yazıyor. Merkez uzmanlık, müfettişlik yada taşra uzmanlık kazanıp geçiş yaparsak da tazminat ödüyor muyuz?
-
Yasal olarak 2019 alan puanı geçerliliğini korurken, bu ilanın sadece 2020 puanı ile alıma çıkması peki?
-
@seadorf bunu bende merak ediyorum
-
@seadorf oduyorsun . Baska yere atanirsan 15 bin koymaz zaten kimsenin tazminati dusunecegini sanmiyorum bu donemde
-
@bybredd arkadaşlar ilk iki ay içerisinde her iki tarafda sözleşmeyi şartsız fesh edebiliyor. Yani girin başvururn orada başka kurum olur veya kurumu beğenmesseniz iki ay içerisinde bırakma şansınız var. Ama şöle söyleyim tazminatda çok bir şey tutmuyor. Sonuçta iyi bir yere atandığımız orda çıkacak tazminatı hayli hayli ödersiniz.
-
@mahoni3406 başvuracak arkadaşlar şunu bilerek başvursun. Tarım kredi kooperatifleri özel hukuk tüzel kişisidir. Orda çalışanlar devlet memuru değildirr kurum devlet mantığı ile yönetiliyor. Ayrıca adı üstünde Kredi kooperatifidir.
-
Arkadaşlar puan tahmini yapılabilir mi.
-
@karar kaç yaş ve üstü başvurabiliyor hocam dikkat etmemişim de.
-
@bytul Hocam benim kanaatime göre çok yüksek alan arkadaşlar başvurmaz ayrıca yaş kriteri ve KPSS 2020 geçerli olduğu için çok yüksek kapatmaz gibi ve sonrasında Başka bir yere geçmek için tazminat şartı durumunu da düşünürsek düşme ihtimali var puanların
-
@mirakar 01.01.1991 ve sonrasi doğanlar müracaat edebiliyor.
-
@mahoni3406 yani normal iş kanuna tabi bir işçi olarak çalışıyoruz galiba.
-
@gazibey hocam 2018 de 86 gibi kapatmış..2 senenin puanları geçerli iken on kişilik bir alımmış sanırım ankara ikametgah şartlı..
-
@malatyalı-sis aynen öyle hocam.
-
İşleminiz Sırasında Bir Hata Meydana Geldi. Lütfen TKMB İle İletişime Geçiniz.
hatasını alıyorum var mı başka alan -
@estergon-kalesi teşekkür ederim hocam
-
@koskorodo aynı hatayı bende aldım sınav sonuç belgesini ekran fotoğrafı olarak yüklemiştim ondan sanırım pdf şeklinde yükleyince kabul etti
-
@thomasgresham PDF nasıl yaptınız hocam ben yapamadım da