2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@tetexos yarın telefon ile ararsan daha garanti olur gibi
-
@abbaskara arayacağım
-
insankaynaklari@tarimkredi.org.tr
Adresine imzalı feragat dilekçenizi foto çekip yüklemeniz gerekmektedir.Ben gönderdim.
-
@tetexos size de buraya başvurmamanız için çok yüklenmişler hocam
-
@asım-us sonuçlar ne zaman açıklanacaktir?
-
listeler açıklandı
-
86.135 ile kapatmış arkadaşlar
-
Liste nerde bulamadım
-
Gelen mesaja tıklayın ordan görebilirsiniz
-
-
Şaka gibi. Statüsel olarak düz memurun dahi altında sayılabilecek bir ünvan için başvuru yapan isimlere bakınız. Bakalım kaç tanesi mülakata katılacak.
-
@morpheus Hocam sonradan bu 3 ay'da 1 çift maaş durumları ortaya çıktı , aşağı yukarı uzman kadar maaş olunca birde ankara olunca puanları uçurmuş anlaşılan. Listedeki arkadaşlara basarılar
-
Arkadaşlar tam nedir bu meslek bide maaşı konusunda bir bilgisi olan var mı
-
@whshw Hocam ilginç bir biçimde kurumdaki arkadaşların maddi açıdan çok rahat ettiklerini söyledikleri kurum. Anladığım kadarıyla kurumla anlaşmalı büyük çiftcilerle pazarlama , alım satım gibi faaliyetlerin yönetilmesinde katkıları oluyormuş. İş ortamı açısından samimi ve rahatmışda.Puanlar uçmuş olsada şasırmadım işe baslayan arkadaslar zamanla daha net bilgiler verir.
-
Rezalet otesi bir donemden geciyoruz gercekten
-
Merak ettiğim konu ortak çocuklarından girenlerden kendi içlerinde 4 kisi mi alinacak yoksa tamamini onlardan alabilirler mi ?
-
Tarım kredi mülakatları hakkında tecrübelerini payalaşabilecek kimse var mıdır ?
-
Akraba kontenjanını açıktan açığa yazmışlar. Daha da ümit filan beklemeyin.
-
@mrgkn onlar kendi aralarında değerlendirilmeyecekler mi?
-
@guy-mağduru arada 10 puan farkediyor ve açık açık yazmışlar. 73 ile akraban varsa mülakata girmeye hak kazanabilirsin .