2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@bulamadim Altında ne arıyorsunuz anlamadım? Ben insanlara gördüğüm şeyleri aktarıyorum. Siz ise asgari ücretin bir tık üstüymüş demişsiniz. Ben de böyle olmadığını söylüyorum. Başvurmayacağınızı belirtmişsiniz, hala neden kötülüyorsunuz kurumu ?
-
Açıkçası ben de bir işe girmiş birinin başka bir sınava girmesine karşı değilim. Çünkü emek piyasasını katilastirmaya gerek yok. Ayrıca günümüzde ideali olan insanları bir kenara bırakırsak bundan 15 yıl sonra insanlar kamu sektöründen özel sektöre de geçebilir. Nacizane fikrim bu.
-
@125478 aradık kuruma sorduk çünkü hocam. bu yüzden sizin forumlardan derlediğiniz bilgilere inanmıyorum kusura bakmazsanız. sizde arayıp sorabilirsiniz isterseniz.
neden kurumu kötüleyeyim ayrıca neyse o. siz yersiz övüyorsunuz bence ama sizin bileceğiniz iş tabi övün. iyi forumlar olsun -
@bulamadim Yanlış anlamayın hocam, öyle bir tavır oldu ki forumda sanki asgari ücrete adam çalıştırıyorlar. Bazı arkadaşların profillerine baktım başvurdum bakalım filan yazmışlar garibime gitti. Ben sadece doğruya ulaşmak istiyorum.
Yarı kurumu arayıp ben de soracağım. Siz hangi numaradan ulaştınız ?
-
@125478 Googlelayın merkez birliği numarası diye
-
@hysterysis ben içered çalışan arkadaşıdan bilgi aldım. en dusuık memur maası 4000 tl , burada diyenlere inanmayın . siz bilirsiniz yine de
-
Kimler kaç puanla başvurdu ? Bir tahmin yürütsek ? 88,1 ile başvurdum
-
@adigeah19 ahahahhaa kurumu arıyoruz adamlar 2650 TL maaş vereceğiz diyorlar bunlar hâlâ yok şundan duyduk yok bundan duyduk 3 milyon Amerikan doları maaş + 24 ayar burma bilezik prim varmış diyorlar
-
-
@abbaskara Hocam doğru söyle, kaç puanla başvurdun?
-
@125478 bu kadar olumsuz yazmanın alemi yok
-
Şuan şoktayım 90 üstü hangi arkadaşıma sorsam başvurmuş bu ilana ben mevki olarak tatmin etmediği için başvurmadım 90 küsürle değişik bir sonuç çıkarsa şaşırmayın...yani 88 üstü olursa kimse nasıl oldu demesin 94 almış adam bu ilana başvurmuş dernek denet mül sonucu bekleyen kaymakamlık kazanan biri hemde
-
@lıvıngzeus Geçmiş yıllarda bir arkadaşa 88 puanın var senin puanın çok yüksek kurumu terk edersin diye mülakatta olumsuz karşılanmış ve alınmamış. İnanilır gibi değil ama şimdi 95 'ler 93'ler havada uçuşuyor. Ya şartlar değisti ya vizyonsuzluk baş gösterdi ya da tümden farklı bir durum ortada. 80 bandında kapatmasını beklediğim kurum 90 la kapatırsa şaşırmıcam.
-
@sokrates12 85 altı bence ümitlenmesin sonra acısı katmerli olur.....pek ihtimal vermedim 90 üstü başvurulmasına ama ilan azlığından buna da başvuruyum köşede dursun diyen çok fazla kişi var mülakatta adamlar anlamayacak sanki ilk fırsatta kaçacaklarını boşa masraf yapacaklar git gel ... hayırlısı olsun artık
-
95 puanla başvurdu inanın gitmeyecekler . Bu alımda boşa gitti . İnsallah diğer kurum mülakatlarında bu işi gasp edenleri gecirmezler de bu statutu de sürünürler . Böyle bir mantık var mi ya acilen devlet bu olaya mudahele etmeli . Gitmeyeceğim ama kenarda dursun diyen bir ton insan başvurdu çevremden .
-
Bu bencilliğin yapmayın lütfen ya şu zamana kadar açılan kadrolara hep aynı kişiler başvurmuş şimdi biz onların insafına mı kaldık mülakat listelerine bakın bir. Onlar da haklı evet hiç bir şeyin garantisi yok ama ben kendi adıma konuşayım bu kadro olursa ben tamamım inanın maaşı falan hiç düşünüyorum artık bir yer olsun düşüncesindeyim.
-
Herkes kötüleyerek kimse basvurmasin istedi ancak muhtemelen 90 uzeri kapatacak
-
@malatyalı-sis 90 üzeri kapatmasının imkanı yok.Bu sayıda yapılan uzman müfettiş kadroları 90 üzeri kapatırken.Fazla abartı bir yorum olmuş.90 a yakın bir puan aralığında kapatabilir belki 85-88 arası.
-
Başvuru iptali için mail attım inşallah kabul ederler.
-
@tetexos inşallah diğer kazanan arkadaşlar da iptal yaparlarsa 84 85 e kadar rahat duser çünkü kazananların çoğu diğer kurumları 90 üstü