2017/1 Ataması bekleme başlığı
-
@ErTuGS
Geçen sene benim kamudan arkadaşım atandı oraya oda 4500 civarı bir maaş diyordu hocam doğrudur yani -
2017/1 tercihler 21 haziran
2017/2 tercihler 14 kasım
Hakkımızda hayırlısı olsun.. -
@ErTuGS hepsi iyi kazanıyor hocam , sanırım yoğun olan yerlerde ücret durumu daha iyi
-
arkadaşlar bu yazdığınız puanlar nedir? a grubundan umudumu kestim artık bende b grubuna hazırlanayım diyorum da b grubu sadece p3 puanıyla almıyo mu? iktisat vs puanları yazmışsınız tam anlayamadım
-
@matador bölümünüzden veya alan dışından atanıyorsunuz o yüzden bölümlerde kısmen önemli.
-
Biri bana atanma durumun var desin son atamada olsa kesin gelir desin bölüm maliye puan 82.99 brans siralamasi 319 ptt gümrük kyk kpss a dan guy mufettislik ilana cikti faydasi olmaz mi gelmez mi atanamiyacak miyim oturup tekrar hazirlanayim mi???
-
@aliveli bu atamada ibf icin 500 kadro gelir mi?? Maliye mezunuyum 82.99 puan brans siralamasi 319 gelir mi hocam ilk atama 85 küsürle kapatti umutlanmali miyim hocam yoksa oturup tekrar hazirlanmali miyim??
-
@jan alanınız içinde atanmanız zor ama alan dışı gelir gibi görünüyor.
-
@aliveli 2017/1 Ataması bekleme başlığı içinde söyledi:
@jan alanınız içinde atanmanız zor ama alan dışı gelir gibi görünüyor.
Maliye değil de, iibf olarak gelir diyorsun yani.
en az 500 iibf kadrosu gelmesi şartıyla tabi. @aliveli
-
@aliveli maliye kodundan dilde ortak kodlardan mi gelir diyosunuz hocam bu atama icin mi dediniz yoksa bundan sonraki atamalar icin mi ??
-
@karmin sizin öngörnz ne hocam bu puan ve siralamayla atanir miyim?
-
@jan bugüne kadar genellikle bölüm alımı az ortak alan alımı çok oldu ona dayanarak dedim.
-
@jan hocam.bu alım için kesin diyemem ama 4. alıma kadar şansınız var. B kadro sözleşmeli alımları epey oldu. Bu durum merkezi yerleştirme taban puanların düşmesini sağlayacak.
-
@Antimülakat Peki maliye bölümünden 85.3 puan ve 80 branş sıralaması ile 2017/1 de şansımız ne olur acaba bir fikriniz var mı hocam?
-
@aybengülerim hocam tercihleriniz konusunda esnek olursanız şansınız var. 2016/2 alımından 86 küsur puanlara düştüğünü hesaba katarsak, sizin olma ihtimali oldukça yüksek demek yanlış olmaz, tabi il tercihi konusunda önceliğiniz olmaz ise.
-
@Antimülakat ins dediginiz gbi olur yaa olsunda son alim olsun mülakatlara girip elenmekten mahvoldum
-
Hocam puanım 89.2 bölümüm hemen hemenhic alim olmadigindan tamamiyle 4001 e odaklandik ssizce bu alimda 4001 sansim nedir? (Saglik yönetimi)
-
@kuzey gayet iyi hocam. İlk atamada da atanabilirdin bu puan ile. Onun tablosu vardı atayım dur.
-
https://www.tercihiniyap.net/kpss/4001-taban-puanlari-kpss-2016-2 . 2016/2 atamalarında 4001 ile alım yapan kurumlar.
-
hocam benim 86,90 işletme sıralamam 505. ilk zaman 472 idi sonra 623 mü öyle birşeye çıktı.şimdide 505 inşallah sıralama gene değişmez .sizce haziran atamasında şansım nedir.