İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Maaş hakkında bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar başvuru yaparken 2019 ve 2020 KPSS puanlarım ikiside görünüyor, kaydet dediğimde sadece 2020 görünüyor neden 2019 puanı görünmüyor bir bilgisi olan var mı?
-
@statik hocam bende de aynı 2019 u kullanmak istiyorum ama başvurduktan sonra 2020 seçiliyo ayrıca düzeltme de yok daha napıcaz?
-
@sherlock hocam sistemde sıkıntı olabilir pazartesi arayacağım inşallah o zamana kadar düzelir.
-
@sherlock bende 2019 la başvurcaktım 2020 oldu normalde sistem yüksek puanı kendisi seçmesi lazımdı ibb de öyle olmuştu bu niye direkt 2020 yi aldı anlamadım
-
Dostlar bütün kpss puanları orda gözüküyor 2020 için diyorum p48 kendi mi seçiyor sistem anlamadım .
-
e-devlette bulamadım başvurusunu, başvuru linki atabilir misiniz lütfen
-
@hunter28 evet
-
@bahriyelii61 arama kısmına iski iş başvurusu yazın
-
@kartalyürekli teşekkür ederim hocam halletmiştim aslında da iletiyi silemeyince kaldı öyle sağ olun
-
Başvuruyu iptal edip cıkmama rağmen, yeni başvuru yapamıyorum. Bir bilgisi olan var mı ?
-
83 ile hiç ümidim yok. Çok yüksek kapatıyor. Kurtlar sofrası gibi mübarek
-
@estergon-kalesi Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Başvurunuz daha önceden alınmıştır diyor ama iptal etmiştim.
-
@warg-riders acaba kaçla kapatacak 86,5 ile başvurmaya değer mi ?
-
Arkadaşlar başvuru numarası diye bısey var mesela ben de 424 yazıyor bu başvuranların numarası mı hani hemen yüksekmiş mi sayı bu kadar şaşırdım da
-
@yenikeynes ben 2 saat önce falan başvurdum 525 ti
-
@marsiyal 1 günde 525 masallah
-
@marsiyal daha başvurular bitene kadar kaç olur bilmiyorum
-
İbb müfettişliğine 2047 başvuru olmuştu
-
- başvuru oldu.