İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mert12344321 Evet hocam ben de şimdi fark ettim. İnşallah erkenden açıklanır
-
İbb müf. De mülakata girenle alınacak kişi sayısı orantılıydı, bunda saçma bi şekilde 117 kişi girdi. Bu yüzden daha geç açıklanabilir.
-
Ben dayanamadım İnsan Kaynaklarını aradım ama açmıyorlar
-
direkt insan kaynaklarına şefine ulaştım hocam ben 15 dk önce. çalışmalarımız devam ediyor en kısa zamanda açıklamaya çalışacağız dedi. bir öngörünüz yok mudur dedim yine benzer cevap aldım. net tarih yok ama çok uzatmazlar bence. aday sayısı fazla o yüzden biraz uzun sürebilir ibb ile kıyaslamamak lazım.
-
@kullanıcıadı-0 Hadi hayırlısı o zaman hocam teşekkürler
-
Bugun olabilecegi izlenimi edindiniz mi acaba
-
yok hiç sanmıyorum bugün açıklanacağını. ibb süreci bizi burada da ümitlendirdi ancak ben izlenimime göre bu hafta da açıklanmayacak gibi hissettim.
önümüzdeki haftadan itibaren bekliyorum açıkçası. o bile ciddi bir hızdır diğer kurumlara ve sayıya göre. -
@kullanıcıadı-0 kesinlikle, 6 7 ay sonuc bekledigimiz yerler oldu, kisa zamanda kurum gerekeni yapacaktir
-
Açıkçası ben bu hafta açıklanacağını düşünüyorum hocam ama tabii ki Bakanlıklara kıyasla baktığımızda yine de çok çok iyi
-
@ehva
inşallah açıklarlar dediğiniz gibi hocam -
Açıklandı.
-
@ehva
maşallah iyi ters köşe yaptılar beni
kazanamadım malesef listede yokum. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. -
@kullanıcıadı-0 Öyle görünüyor hocam. Bende listede yokum. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Kazanan arkadaşlardan Ticaret Denetmen Yardımcılığı alımına başvuran varsa liste açıklanmadan feragat ederlerse çok seviniriz. -
arkadaşlar başka sınavı kazananlar varsa feragat ederlerse çok seviniriz:)
-
Garibanın yüzü gülmezmiş cidden
-
Ben de yedekte kalmışım. Listeyi biraz araştırdım sanırım ikametgaha göre almıslar zaten evrak teslim süresi de bir gün sonra başlıyor, 2 gün sürüyor ve sadece elden teslim. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallaaah
-
@asımus, içinde söyledi: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ben de yedekte kalmışım. Listeyi biraz araştırdım sanırım ikametgaha göre almıslar zaten evrak teslim süresi de bir gün sonra başlıyor, 2 gün sürüyor ve sadece elden teslim. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallaaah
Kazananların hepsi İstanbul da mı ikametgah ediyor acaba?
-
@guymağduru emin olmamakla beraber sanırım öyle hocam
-
@guymağduru Kazananların 4 tanesi guyda İstanbul tercih etmiş.
2 Ankara 1 Tekirdağ 1 İzmir var.
Emin olmamakla birlikte hepsi İstanbuldan değil gibi duruyor