İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mülakatzedee Rica ederim. Canımı sıkacak bir durum yok elbette. Genele bakınca içime sinen bir süreçti. Olmazsa da hayırlısı artık. Bu arada komisyon başkanı cana yakın biri korkulacak bir ortam yok. Rahatlatıyor mizacı ve güler yüzü sizi. Umarım herkes için güzel olur.
-
Arkadaşlar ikametgahla ilgili bir soru geliyor mu acaba burada mı yaşıyorsun gibisine, belediye kaynaklı olduğu için böyle bir kıstasları olur mu ?
-
@ehva Hayır sormadılar hocam
-
5-6 senedir sürecin içerisindeyim fazlaca mülakata girdim, gördüğüm en saçma komisyonlardan birisi. Genel müdür lütfedip takım elbise dahi giymemiş. 2 defa telefonu çaldı cevap verdi. Sürekli muhabbet hâlindeydi başkaca konularla ilgili. Bunca emek, bunca çaba.. karşısında önünü ilikleyip medet umduğun komisyona bak. Çok üzücü.
-
Arkadaslar yarin mulakatlarin saat 14.00dan sonra yapilacagina dair kurumdan bir telefon aldim, baska ulasilan oldu mu acaba bu konu ile ilgili
-
@mert12344321 beni de aradılar
-
@mülakatzedee cok iyi oldu bilgilendirme, en azindan orada cok beklenilmeyecek
-
Ben hala giriş belgesini alamıyorum bütün yolları denedim. Bir fikri olan var mı?
-
@miyopkeynes anne ismini büyük harflerle deneyin hocam
-
@guymağduru denedim hocam hiçbir şekilde olmuyor.
-
@miyopkeynes hocam anne adının baş harfi büyük diğerlerini küçük harfle yazmayı deneyin bir de
-
@miyopkeynes Hocam alamazsanız dert etmeyin. Kuruma gittiğinizde görevli bir hanım var. O zaten söylüyor belgesini almayana yazıcıdan verebiliriz diye. En azından bir sorun varsa orada halledilir.
-
Teşekkürler arkadaşlar yarın bı ararım olmadı giderim orda alırım
-
Yarın mülakata girecek arkadaşlardan öğlenden sonra gelin diye aranan olsun mu?
Önceki günlerde öyle olmuş.. -
Bugun girmeyen oldu mu arkadaslar mulakata
-
@guy-mağduru yok arayan olmadı, yarın giricem bende mülakata
-
@umutdemir kaçıncı sıradasınız Hocam yarın için
-
@umutdemir Hocam biraz önce aradılar 13.00da kurumda olun dediler
-
@guy-mağduru 2. sıradayım hocam, benide aradılar şimdi 1 de çağırdılar
-
Az önce İSKİ'den arandım arkadaşlar saat 12 gibi başlatacaklarmış mülakatı