İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Yanlış yorumlamadıysam ilk fanus genel kültür, ikinci fanus özel hukuk, üçüncü fanus iş hukuku ve son fanus da kamu hukuku sorunlarından oluşuyordu. Her gün bu şekilde mi olur düzen bilmiyorum tabi
-
@blcmert teşekkürler cevap için
-
@posseder hocam genel kültür soruları ne şekilde oluyor. güncel bilgi tarzında mı?
-
@anonim_ Açıkçası bir sınırı yok baya geniş bir skaladan gelebiliyor sorular. Onun için önceden hazırlık yapılabilecek bir soru grubu değil. Şansınıza bildiğiniz yerden gelir inşallah
-
@posseder teşekkürler hocam
-
Girmeyen oldu mu arkadaslar mulakata
-
@mert12344321 Bugün bir kişi gelmedi
-
@locke teşekkürler, hergün giren arkadaşlar gelmeyen aday sayisini yazarsa eger toplam rakami elde edebiliriz
-
Rica ederim, umarım yazarlar.
-
İlk gün gelmeyen olmamıştı @mert12344321
-
Arkadaşlar sorulan soruları da aklınızda kaldığınca paylaşabilir misiniz bir fikir verirdi girecek olan arkadaşlara en azından
-
@ehva bence sorular paylaşılmasın tabi mülakata giren arkadaşlar bilir yine de ama ben mesela son günlerde gireceğim mülakata aynı soruların gelme olasılığı var benim için avantaj olur ama eşit şartlarda yarışmış olmayız o zaman da haksızlık olur
-
Arkadaşlar sorular fanusa geri koyuluyor, mükerrer olacaktır sorular
-
Bugun girmeyen oldu mu arkadaslar, bir de saat kac civarı mulakatlar son buluyor
-
10.30 da başlaması gerekiyodu toplantı vardı 14.30 da başladı mülakatlar . ortalama 20 dk sürüyor .yeni bitmiştir tahminim. 1 kişi gelmemiş
-
@kartalyürekli
4 saat rötar da kötü olmuş hocam. geçmiş olsun. büyük ihtimalle 100 civarı kişi katılacak gibi mülakata. -
@kullanıcıadı-0 teşekkür ederim . mülakatlar da yazılı sınavı gibi çok garip tuhaf sorular olabiliyor .Herkes için hayırlısı
-
Arkadaşlar peki dersleri söyleyebilir misiniz? Yani sadece hukuktan mı çıkıyor sorular?
-
İlk fanus genel kültür sadece. Diğer üçünden hukuk geldi hep. Bunların dışında çıkan sorulara bağlı olarak soru soruyor. Sanırım sadece hukuk var. Bir fanustan çıkan soruya tek kelime edemedim. Bir kere sesli okudum bir kere sessiz okudum. Katlayıp bıraktım. :))
-
@locke cevap için teşekkürler hayırlısı olsun arkadaşım zaten sınavı da garipti o yüzden çok canını sıkma hakkımızda hayırlısı olsun